Κέιτ Μίντλετον: Γιατί έπαιζε «θέατρο» στις τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις της πριν το νοσοκομείο;
Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας μαζί με τα παιδιά τους, πρίγκιπα Τζωρτζ, πριγκίπισσα Σαρλό και πρίγκιπα Λουίς στις 25 Δεκεμβρίου μετά τη λειτουργία των Χριστουγέννων στο Σάντριγχαμ στο Νόρφολκ.
Getty images/2023 Samir Hussein
Lifestyle

Κέιτ Μίντλετον: Γιατί έπαιζε «θέατρο» στις τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις της πριν το νοσοκομείο;

Μετά την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα σχετικά με την κατάσταση της υγείας της Κέιτ Μίντλετον και τους πραγματικούς λόγους που η ίδια θα παραμείνει στο νοσοκομείο για 14 μέρες, οι αναλυτές βάζουν στο μικροσκόπιο τις τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις της πριν την περιπέτειά της. 

Παρ' όλο που κανείς δεν γνωρίζει από τι ακριβώς πάσχει η πριγκίπισσα της Ουαλίας και μελλοντική βασίλισσα, όλοι συμφωνούν σε ένα πράγμα. Ότι δηλαδή η Κέιτ Μίντλετον αντιμετωπίζει κάτι πολύ σοβαρό.

Και να σκεφτεί κανείς ότι μιλάμε για ένα πρόσωπο που ακτινοβολούσε πάντα λάμψη και σίγουρα υγεία και τώρα μαθαίνουμε ότι θα επιστρέψει καλώς εχόντων των πραγμάτων στη δημόσια ζωή σε αρκετούς μήνες από τώρα.

Τι συνέβαινε όμως τον τελευταίο καιρό πριν εισαχθεί στο νοσοκομείο η Κέιτ Μίντλετον και πόσο αληθινό ήταν το χαμόγελό της κάθε φορά που εμφανιζόταν κάπου δημόσια; Οι ειδικοί βάζουν στο μικροσκόπιο κάθε εμφάνισή της και αναλύουν ακόμα και την παραμικρή κίνησή της...

25 Δεκεμβρίου 2023: Η τελευταία δημόσια εμφάνιση πριν την επέμβαση

Ανήμερα των Χριστουγέννων, τίποτα δεν προμήνυε τις δύσκολες στιγμές που θα βίωνε στις αρχές του χρόνου με την υγεία της η πριγκίπισσα της Ουαλίας. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η Κέιτ παρευρέθηκε στη λειτουργία των Χριστουγέννων στην εκκλησία της Αγίας Μαρίας Μαγδαληνής στο Σάντριχαμ μαζί με τον σύζυγό της Πρίγκιπα Γουίλιαμ και τα παιδιά τους, τον πρίγκιπα Τζορτζ, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Λούις. Εκείνες τις ημέρες, όπως προβλέπει το βρετανικό πρωτόκολλο, επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Παίδων Evelina London και παρευρέθηκε στη Διπλωματική Δεξίωση στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ. Τέλος φιλοξένησε την τρίτη ετήσια συναυλία της Together At Christmas στο Αβαείο του Γουέστμινστερ, η οποία ανέδειξε την καμπάνια της για την πρώιμη παιδική ηλικία "Shaping Us".

https://www.instagram.com/reel/C1PJYW6t6Zt/

9 Ιανουαρίου 2024: Τα «σιωπηλά» 42α γενέθλια της Κέιτ

Στις 9 Ιανουαρίου, η Κέιτ έκλεισε τα 42α γενέθλιά της τα οποία συνηθίζει να γιορτάζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και χωρίς πολλούς εορτασμούς. Τα προηγούμενα χρόνια τα γιόρταζε με πάρτι για τσάι, οικογενειακό χρόνο και χαλάρωση στο εξοχικό τους σπίτι στο Norfolk, στο Anmer Hall. Η μοναδική κίνηση προς τα έξω ήταν ότι δημοσιεύτηκε μία αδημοσίευτη φωτό της οικογένειας που είχε τραβηχτεί την ημέρα της στέψης του βασιλιά Καρόλου, στις 6 Μαΐου.

https://www.instagram.com/p/C1NTC7oN7Ml/

11 Ιανουαρίου 2024: Η «ύποπτη» σόλο εμφάνιση του πρίγκιπα Ουίλιαμ

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας επισκέφθηκε μόνος του, χωρίς τη συνοδεία της συζύγου του, το στάδιο Headlingley στο Λιντς για να συναντήσει ένα ζευγάρι φίλων που συνεργάστηκαν για να συγκεντρώσουν περισσότερα από 19 εκατομμύρια δολάρια για την καταπολέμηση της νόσου του κινητικού νευρώνα. Αρχικά η απουσία της Κέιτ Μίντλετον δεν είχε σχολιαστεί, τώρα όμως, που εκείνη αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με την υγεία της, δεν περνάει απαρατήρητο σαν γεγονός.

https://www.instagram.com/p/C19z75MtdNE/

17 Ιανουαρίου 2024: Η επίσημη ανακοίνωση του Παλατιού για τη νοσηλεία της πριγκίπισσας

Στις 17 Ιανουαρίου το παλάτι εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, ενημερώνοντας για την επέμβαση στην κοιλιακή χώρα στην οποία υποβλήθηκε η Κέιτ Μίντλετον, δημιουργώντας όμως θολό τοπίο σχετικά με το τι πραγματικά της συμβαίνει. Γεγονός που ενέτεινε τα σενάρια περί σοβαρής περιπέτειας υγείας της πριγκίπισσας που θα επιστρέψει στα καθήκοντά της, σύμφωνα με την ανακοίνωση, μετά από αρκετούς μήνες. Η ανακοίνωση ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Η χειρουργική επέμβαση ήταν επιτυχής και αναμένεται ότι θα παραμείνει στο νοσοκομείο για 10 έως 14 ημέρες, πριν επιστρέψει στο σπίτι για να συνεχίσει την ανάρρωσή της. Με βάση τις τρέχουσες ιατρικές συμβουλές, είναι απίθανο να επιστρέψει στις δημόσιες υποχρεώσεις μέχρι μετά το Πάσχα. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας εκτιμά το ενδιαφέρον που θα προκαλέσει αυτή η δήλωση. Ελπίζει ότι το κοινό θα κατανοήσει την επιθυμία της να διατηρήσει όσο το δυνατόν περισσότερη κανονικότητα για τα παιδιά της και επιθυμεί να παραμείνουν ιδιωτικές οι προσωπικές της ιατρικές πληροφορίες. Το Παλάτι του Κένσινγκτον θα παρέχει, επομένως, ενημερώσεις για την πρόοδο της Αυτού Βασιλικής Υψηλότητας μόνο όταν υπάρχουν σημαντικές νέες πληροφορίες για κοινή χρήση. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας επιθυμεί να ζητήσει συγγνώμη από όλους τους ενδιαφερόμενους για το γεγονός ότι πρέπει να αναβάλει τους επερχόμενες υποχρεώσεις της. Ανυπομονεί να επανέλθει το συντομότερο δυνατόν».

Την ίδια ημέρα, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και διάδοχος του βρετανικού θρόνου, ανέβαλε κάθε επίσημη εμφάνισή του ή τα βασιλικά του καθήκοντα για όσες μέρες θα νοσηλεύεται η σύζυγός του.

https://www.instagram.com/p/C2NDoYrN-9r/

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved