Κέιτ Μίντλετον: «Κάτι δεν πήγε καλά στη μετεγχειρητική περίοδο» - Νέα στοιχεία για την υγεία της
Instagram/ princeandprincessofwales and earlychildhood
Lifestyle

Κέιτ Μίντλετον: «Κάτι δεν πήγε καλά στη μετεγχειρητική περίοδο» - Νέα στοιχεία για την υγεία της

Η μυστηριώδης ασθένεια της Κέιτ Μίντλετον έχει σπείρει τον πανικό στους πολίτες του Λονδίνου. 

Σύμφωνα με επίσημες πληροφορίες, η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα παραμείνει στο νοσοκομείο για 14 μέρες, ενώ θα επιστρέψει στα καθήκοντά της μετά το Πάσχα. Με το παλάτι να τηρεί νεκρική σιγή, οι θεωρίες για την περιπέτεια της υγείας της ολοένα και πληθαίνουν.

Μάλιστα, η Ισπανίδα δημοσιογράφος Concha Calleja δίνοντας συνέντευξη στην εκπομπή Fiesta του καναλιού Telecinco, υποστηρίζει πως κάτι δεν έχει πάει και τόσο καλά μετά την προγραμματισμένη επέμβαση στην κοιλιακή χώρα της Κέιτ Μίντλετον.

«Μίλησα με έναν βοηθό στο παλάτι και με διαβεβαίωσε ότι κάτι δεν πήγε καλά στη μετεγχειρητική περίοδο. Η κατάσταση είναι τόσο σοβαρή που γι’ αυτό αποφάσισαν να στείλουν αυτές τις δηλώσεις».

«Η τελευταία φορά που την είδαμε ήταν στο χριστουγεννιάτικο γεύμα και από τότε άρχισε να μην αισθάνεται καλά. Η Κέιτ εισήχθη στις 28 Δεκεμβρίου και βρίσκεται στα χέρια των γιατρών εδώ και αρκετές ημέρες», ανέφερε η Ισπανίδα δημοσιογράφος.

https://www.instagram.com/reel/C1PJYW6t6Zt/

«Πιστεύω ότι το παλάτι θα εκδώσει νέα ανακοίνωση τις επόμενες ημέρες, εξηγώντας καλύτερα τι συμβαίνει. Η επέμβαση ήταν από μόνη της σοβαρή, διήρκεσε αρκετές ώρες και είχε αυξημένο κίνδυνο, που δεν προέκυψε στο χειρουργικό τραπέζι αλλά στη συνέχεια», ολοκλήρωσε. Δείτε παρακάτω την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε το παλάτι στις 17 Ιανουαρίου για την περιπέτεια υγείας της Κέιτ Μίντλετον.

https://www.instagram.com/p/C2NDoYrN-9r/

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved