Παύλος – Μαρί Σαντάλ: Το art deco σπίτι τους στην Ηρώδου Αττικού θέα στον Εθνικό κήπο
NDP photo agency
Lifestyle

Παύλος – Μαρί Σαντάλ: Το art deco σπίτι τους στην Ηρώδου Αττικού θέα στον Εθνικό κήπο

Εδώ και μήνες υπήρχαν φήμες πως ο Παύλος έψαχνε διαμέρισμα στην Αθήνα.

Εκείνος, η σύζυγός του Μαρί Σαντάλ και τα πέντε παιδιά τους, Μαρία Ολυμπία, Κωνσταντίνος Αλέξιος, Αχιλλέας Ανδρέας, Οδυσσέας Κίμωνας και Αριστείδης Σταύρος, μένουν μόνιμα στη Νέα Υόρκη, ωστόσο ακούγονταν έντονα ότι ψάχνει διαμέρισμα στην Αθήνα, για να μπορεί να έρχεται συχνότερα στη χώρα μας.

Ο πρίγκιπας Παύλος και η Μαρί Σαντάλ έχουν δει και εξετάσει μία σειρά από ακίνητα στην οδό Ηρώδου Αττικού στο κέντρο της Αθήνας, στην Πλάκα αλλά και στα βόρεια προάστια, και πλέον, όπως λέγεται πήραν την τελική απόφαση.

Paylos-Santal.jpg

Marie-Chantal - Παύλος Γλύξμπουργκ

Το διαμέρισμα που επέλεξαν, λέγεται πως βρίσκεται στο νούμερο 23 της Ηρώδου του Αττικού με μπαλκόνι και θέα στον Εθνικό κήπο.

Το διαμέρισμα έχει τρεις μεγάλους χώρους υποδοχής, τρία υπνοδωμάτια το ένα master με δικό του μπάνιο, δυο μπάνια ένα wc, μεγάλη κουζίνα με breakfast area, δωμάτιο υπηρεσίας, βοηθητικούς χώρους, δυο μεγάλα χωλ, αποθήκη και αυτόνομη θέρμανση.

Το ζευγάρι μάλιστα ανάρτησε και φωτογραφία από το μπαλκόνι της κατοικίας τους.

mariechantal22_1706556181_3291154252145226931_34787093.jpg

«Δεν έχω φύγει από τα Χριστούγεννα από την Ελλάδα. Ένας χρόνος πέρασε, η ζωή συνεχίζεται, αγαπάμε τον πατέρα μας, κάνουμε τη ζωή μας από εδώ και πέρα και είμαστε δίπλα στην μητέρα μας», είπε ο Παύλος σε πρόσφατη συνέντευξή του.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved