Τατιάνα Μπλάτνικ: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον χωρισμό από τον Νικόλαο
Lifestyle

Τατιάνα Μπλάτνικ: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον χωρισμό από τον Νικόλαο

Ο Νικόλαος και η Τατιάνα Μπλάτνικ μετά από δεκατέσσερα χρόνια κοινής ζωής αποφάσισαν να προχωρήσουν στη λύση του γάμου τους. 

Λίγες εβδομάδες μετά τπον χωρισμό τους, η Τατιάνα προχώρησε σε μία ανάρτηση στο instagram.

Τατιάνα Μπλάτνικ: Mε την πρώην πεθερά της, Άννα Μαρία, στην πρώτη επίσημη εμφάνιση μετά τον χωρισμό

Η ανακοίνωση του χωρισμού τους

«Ο Πρίγκιπας Νικόλαος και η Πριγκίπισσα Τατιάνα μετά από δεκατέσσερα χρόνια κοινής ζωής αποφάσισαν να προχωρήσουν στη λύση του γάμου τους. Και οι δύο εκφράζουν την δυσκολία της απόφασης αυτής, τη βαθιά εκτίμηση και σεβασμό που τρέφουν ο ένας για τον άλλο, αλλά και την αγάπη με την όποια πορεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια.

Τατιάνα Μπλάτνικ: Ο άντρας που έχει έρθει κοντά της μετά τον χωρισμό από τον Νικόλαο

662761d4ebfdb.jpg

Οι ίδιες αξίες σεβασμού και κατανόησης θα αποτελέσουν και τη βάση της σχέσης τους στο μέλλον, μια σχέση βαθιάς και ειλικρινούς φιλίας. Θα συνεχίσουν να ζουν και να δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, τον τόπο που και οι δύο αισθάνονται σπίτι τους. Η Οικογένεια θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους. Ευχαριστούμε πολύ για τον σεβασμό και τη διακριτικότητά σας»

H Τατιάνα Μπλάτνικ δημοσίευσε στιγμιότυπα από το νέο της πρότζεκτ για την πλατφόρμα ψυχικής υγείας στην οποία είναι επικεφαλής, το Breathe Hellas.

tatiana-mplatnik__4_.jpg

H πρώτη ανάρτησή της

«Μια μικρή “Behind the Scenes” ματιά (…) Είμαι ΤΟΣΟ ενθουσιασμένη που βλέπω το έργο μας @breathe_hellas να ζωντανεύει! Αυτό δεν θα ήταν ποτέ δυνατό χωρίς επιμονή, αλλά, το πιο σημαντικό, χωρίς την ΟΜΑΔΑ. Έχει να κάνει πάντα με την ομάδα και τους ανθρώπους γύρω σου. Αυτή η Dream Team συνεχίζει να μεγαλώνει και να δυναμώνει.

Νιώθω τόση τιμή, ευλογία και περηφάνεια που σας έχω όλους δίπλα μου καθώς συνεχίζουμε να χτίζουμε μαζί πιο υγιείς κοινότητες. Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη, την εμπιστοσύνη και τη σκληρή δουλειά σας και είναι μόνο η αρχή… Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα.

tatiana-nikolaos-2.jpg

@platiscatering: Δεν θα μπορούσα να τελειώσω χωρίς ένα τεράστιο ευχαριστώ που μας κρατήσατε με το απόλυτο καλύτερο φαγητό στα γυρίσματα όλη την ημέρα! Πραγματικά καταπληκτικό πάντα», έγραψε.

https://www.instagram.com/p/C6aft7nNRkJ/

Νικόλαος – Τατιάνα: Η γνωριμία, ο λαμπερός γάμος, η τελευταία εμφάνιση & ο χωρισμός

Νικόλαος: Πού βρισκόταν την ημέρα της ανακοίνωσης του χωρισμού από την Τατιάνα Μπλάτνικ;

Μπλάτνικ: «Δεν ένιωθε καλά μέσα στη royal οικογένεια του Νικόλαου» - Δημοσίευμα εξηγεί τις αιτίες

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved