Εις υγείαν … ή αλλιώς “Yamas”!
Taste

Εις υγείαν … ή αλλιώς “Yamas”!

Ελληνικά... παραδοσιακά και πρωτοποριακά... τα προϊόντα “Yamas” ήρθαν για να γοητεύσουν και να κατακτήσουν τους λάτρεις των αποσταγμάτων και όχι μόνο! Τα ελληνικά ανθρακούχα ποτά από ούζο, μαστίχα και τσίπουρο είναι γεγονός!

Όταν το μεράκι συναντά την παράδοση και την καινοτομία τα αποτελέσματα είναι ασυναγώνιστα! Με έντονη παρουσία ήδη στην αγορά, η εταιρία “Yamas” κατάφερε να μετατρέψει την πιο πολύ ειπωμένη ελληνική έκφραση «Στην υγειά μας» σε ένα μοναδικό brand που περικλείει το μεγαλείο, τη φιλοσοφία και την υπεροχή της ελληνικής κουλτούρας! Αποστάγματα υψηλής ποιότητας, από φρούτα, καρπούς, αρωματικά βότανα και σπόρους της ελληνικής γης, αποτελούν τη βάση των ανθρακούχων ποτών “Yamas”. Τσίπουρο, ούζο και μαστίχα συνθέτουν μια απολαυστική τριλογία, που εμπλουτίζεται με εσπεριδοειδή και μπαχαρικά για να μας θυμίσουν ότι η παράδοση είναι η βάση και η καινοτομία η εξέλιξη. Δοκιμάσαμε και τις τρεις γεύσεις... δεν καταφέραμε να ξεχωρίσουμε καμία περισσότερο από την άλλη! Μοναδικές όλες ... με χαρακτηριστική ταυτότητα, αποκαλύπτουν το γοητευτικό τους χαρακτήρα σε κάθε γουλιά!
Ούζο... το κλασσικό! Το εθνικό μας ποτό αλλάζει ταυτότητα και «εκσυγχρονίζεται» με την προσθήκη λεμονιού. Ο συνδυασμός; Ακαταμάχητος! Όπως άλλωστε και αυτός του τσίπουρου με lime και ginger. Το αυθεντικό ελληνικό απόσταγμα πλημμυρίζει τον ουρανίσκο με έντονα αρώματα και γαργαλιστική απόλαυση, που χαρίζουν οι υπέροχα ενσωματωμένες φυσαλίδες του. Για τους λάτρεις του γλυκού... Μαστίχα! Η «κυρία» των ηδύποτων εκπλήσσει με τον εκλεπτυσμένο χαρακτήρα που της προσδίδει η προσθήκη χυμού πορτοκαλιού! Μην αντιστέκεστε άλλο ... Αδράξτε την μοναδική ευκαιρία που σας χαρίζει το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό delicatessen Yolenis.com!

Αγοράζοντας 3 φιάλες Yamas, σας προσφέρει μια ακόμη φιάλη της επιλογής σας!
Κάντε κι εσείς στην e-yamas και σίγουρα θα γίνουν μέρος της καθημερινότητάς σας!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved