Ντίνα Νικολάου: «Η τηλεόραση μου πρόσφερε πολλά»
Taste

Ντίνα Νικολάου: «Η τηλεόραση μου πρόσφερε πολλά»

Η Ντίνα Νικολάου μοιράζεται τα μυστικά της κουζίνας με τους τηλεθεατές.

Τόσες πολλές εκπομπές μαγειρικής που έχουμε στην τηλεόραση, σου αρέσουν;
«Από τη μία φταίει η κρίση γι’ αυτό και από την άλλη η μαγειρική είναι αγχολυτικό σπορ που σε ταξιδεύει και ξεχνιέσαι... Και το βασικότερο απ’ όλα είναι ότι για να υπάρχουν τόσες εκπομπές βρίσκουν χορηγούς» είπε στο You
Εσύ έχεις περάσει και από πρωινά...
«Με την Ελεονώρα Μελέτη ήταν η πρώτη που με στήριξε και με πήρε στην εκπομπή της και την ευχαριστώ γι’ αυτό– με αγάπησε και με έμαθε ο κόσμος...»
Άλλαξε η ζωή σου;
«Η αλήθεια είναι ότι μου έκαναν περισσότερες προτάσεις και ανέπτυξα μια σχέση με τον κόσμο ιδιαίτερη. Η τηλεόραση μού προσέφερε πολλά, ακόμα και σήμερα την ώρα που αρχίζει το γύρισμα η καρδιά μου χτυπάει τρελά όπως την πρώτη φορά που βγήκα στον αέρα»
Μπλέχτηκες ποτέ σε τσακωμούς με άλλους μάγειρες λόγω ανταγωνισμού;
«Όχι είχα άλλα ουσιαστικά θέματα να λύσω στη ζωή μου, έπρεπε να αναστήσουμε το εστιατόριο, χρωστούσαμε στις τράπεζες, δεν είχα χρόνο για κόντρες, ήμουν προσηλωμένη στη δουλειά μου και δεν έπαιρνα χαμπάρι. Άκουγα τι γίνεται αλλά ορισμένα πράγματα που διογκώνονται, στην πορεία αλλοιώνονται... Θέλω να στείλω ένα μήνυμα στα νέα παιδιά γιατί έχουν πιστέψει στο απατηλό όνειρο της διασημότητας του μάγειρα. Υπάρχει μια παράνοια, θεωρούν ότι όλοι οι μάγειρες πρέπει να βγαίνουν και στην τηλεόραση! Έχουν μπερδευτεί, βάζουν μπροστά την προβολή και μετά την επαγγελματική καταξίωση. Ψυχοφθείρονται και δεν κοιτάνε τη δουλειά τους. Δεν πρέπει να μπερδεύεις τη δουλειά με το θεαθήναι γιατί δεν θα επιβιώσεις. Όλοι αρέσκονται να μαγειρεύουν και να αισθάνονται ειδήμονες, ακόμα και ο γιατρός μου μού έχει πει ότι θέλει να ανοίξει εστιατόριο... Μα είναι δυνατόν;»
Η κρίση γέννησε πολλά τέτοια φαινόμενα...
«από την αγορά και έκαναν μαρμελάδες για να τις πουλήσουν, ποιος θα τις πάρει; Θεωρώ ότι ξεκαθαρίζει σιγά-σιγά το τοπίο και ο κόσμος κάνει τις επιλογές του»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved