Πασίγνωστος ζαχαροπλάστης εντοπίστηκε παγιδευμένος στο εργαστήριό του!
Taste

Πασίγνωστος ζαχαροπλάστης εντοπίστηκε παγιδευμένος στο εργαστήριό του!

Θυμόσαστε τη «γλυκιά ομηρία» που μας αναστάτωσε την περασμένη εβδομάδα; Μια απίστευτη τροπή παίρνει τώρα η υπόθεση της εξαφάνισης του γνωστού σεφ ζαχαροπλαστικής που απασχολεί εδώ και μέρες την κοινή γνώμη, σύμφωνα με τις πληροφορίες που φτάνουν στο newsroom μας. 

Η είδηση της εξαφάνισης του γνωστού pastrychef, που το όνομά του είναι γνωστό στο πανελλήνιο, συγκλόνισε τους κύκλους της Αθηναϊκής γαστρονομίας.Μετά τα όσα ακούστηκαν περί απαγωγής, εμπλοκής μιας μυστικής συνταγής και άλλων σεναρίων συνομωσίας, o ζαχαροπλάστης εντοπίστηκε παγιδευμένος στο εργαστήριό του! Ο γνωστός σεφ ζαχαροπλαστικής που εξαφανίστηκε απασχόλησε την κοινή γνώμη, καθώς κανένας δεν μπορούσε να δώσει μία λογική εξήγηση για την αναπάντεχη αυτή ανατροπή της καθημερινότητάς του.

Μπορεί για μέρες να μην είχε δώσει κανένα σημείο ζωής, όμως πλέον είναι πολύ κοντά στο να επιστρέψει στο σπίτι του. Τα σενάρια της απαγωγής σχεδόν επιβεβαιώνονται, καθώς εκεί οδηγούν τα έως τώρα συγκεντρωθέντα στοιχεία. Σημαντικό είναι να υπενθυμίσουμε πως ο πολύ γνωστός και αγαπητός στο κοινό σεφ ζαχαροπλαστικής φημολογείται ότι το τελευταίο διάστημα εργαζόταν επάνω σε μια μυστική συνταγή…

Υπάρχουν, όμως και καλά νέα. Ποια είναι αυτά; Τώρα, μπορεί πλέον ο καθένας να βοηθήσει το διάσημο σεφ να αποδράσει, διεκδικώντας απίθανα δώρα από το SCANDAL! Αρκεί μια επίσκεψη στην επίσημη σελίδα του SCANDAL στο Facebook για να λύσετε το μυστήριο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved