Βοήθησε κι εσύ πασίγνωστο pastry chef να αποδράσει!
Taste

Βοήθησε κι εσύ πασίγνωστο pastry chef να αποδράσει!

Τις τελευταίες εβδομάδες αίσθηση προκάλεσε η εξαφάνιση του πασίγνωστου σεφ ζαχαροπλαστικής, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν μυστηριωδώς πριν μερικές μέρες. Μοναδικό στοιχείο ήταν το οπτικό υλικό που κατέγραψε μια κάμερα ασφαλείας. Λοιπόν σας έχουμε καλά νέα! Ο πασίγνωστος pastry chef εντοπίστηκε! Πού; Παγιδευμένος στο εργαστήριό του.

Σας θυμίζω την ιστορία που πρώτοι είχαμε αναδείξει: Πασίγνωστος και πολύ αγαπητός σεφ ζαχαροπλαστικής, εξαφανίστηκε χωρίς να δώσει σημεία ζωής, σπέρνοντας τον πανικό στους οικείους και τους συνεργάτες του, με τις Αρχές να αναζητούν αγωνιωδώς τα ίχνη του.

«Φωτιά» πήραν τα σενάρια ως προς τα αίτια της πολύκροτης σκανδαλώδους υπόθεσης, ενώ οι φήμες άρχισαν να οργιάζουν.

Είναι αλήθεια πως από την πρώτη στιγμή εντάθηκαν οι ανησυχίες ότι ίσως πρόκειται για απαγωγή, αφού ήταν πάρα πολλές οι ανώνυμες μαρτυρίες που έκαναν λόγο για την ύπαρξη μιας μυστικής συνταγής, την οποία είχε στην κατοχή του ο πασίγνωστος σεφ… Μάλιστα, αρκετοί γαστρονομικοί κύκλοι εικάζουν ότι η μυστική συνταγή που είχε στην κατοχή του ο γνωστός σεφ, θα άλλαζε το χάρτη στο χώρο της ζαχαροπλαστικής…

Σε κάθε περίπτωση, δεν υπάρχει λόγος να καθόμαστε πια με τα χέρια σταυρωμένα! Παρά τις φήμες που διέρρευσαν περί… μυστικών συνταγών και μιας απαγωγής -σκάνδαλο, ο ζαχαροπλάστης μας περιμένει όλους μας να τον βοηθήσουμε να αποδράσει, λύνοντας το μυστήριο της εξαφάνισής του!

Πώς; Με μια επίσκεψη στη σελίδα του Scandal στο Facebook! Ποιος θα πει όχι σε μια απίθανη ιστορία-σκάνδαλο και την πιθανότητα να κερδίσει καταπληκτικά δώρα από Το SCANDAL;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved