Ποιο είναι το αποτελεσματικότερο «αντίδοτο» στην καυτερή πιπεριά

Ποιο είναι το αποτελεσματικότερο «αντίδοτο» στην καυτερή πιπεριά

Την επόμενη φορά που θα φάτε μια καυτερή πιπεριά και θα νιώσετε το στόμα σας να έχει πάρει φωτιά, τρέξτε αμέσως στο ψυγείο.

Σύμφωνα με ερευνητές από το Πολιτειακό Πανεπιστήμιο του Νέου Μεξικού (NMSU), μια πρωτεΐνη έχει την ιδιότητα να εξουδετερώνει το κάψιμο που προκαλεί η πιπεριά τσίλι.

Διαβάστε περισσότερα στο onmed.gr


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.