Γιώργος Τσούλης: «Είναι τρομερό το boost που μου έδωσε η Ελένη»
Taste

Γιώργος Τσούλης: «Είναι τρομερό το boost που μου έδωσε η Ελένη»

Ο Γιώργος Τσούλης είναι η μεταγραφή από την εκπομπή της Τζένης Μπαλατσινού σε αυτή της Ελένης Μενεγάκη. Τι αντίκτυπο είχε στη ζωή ενός μέχρι πρότινος άγνωστου φιλόδοξου μάγειρα η τηλεοπτική επιτυχία; 

«Αυτό που θεωρώ προσωπικά θετικό είναι ότι μπορώ να κάνω τον κόσμο να περνάει όμορφα και να γελάει. Να μεταδίδω αγάπη. Αγαπάω πολύ τον άνθρωπο και είμαι κοινωνικός. Θέλω να του δώσω αγάπη και το πετυχαίνω σε τεράστιο βαθμό με τη συμμετοχή μου στην πιο επιτυχημένη τηλεοπτική εκπομπή της Ελλάδας. Μου αρέσει και η αναγνωρισιμότητα που μου έφερε η τηλεόραση. Δεν καταλαβαίνω πώς κάποιοι μπορεί να δυσανασχετούν όταν τους σταματούν στον δρόμο και του$ δίνουν συγχαρητήρια για την τάδε συνταγή ή έστω τους χαιρετούν. Εγώ μεγάλωσα σε χωριό και μου αρέσει η κοινωνική συναναστροφή. Προσέχω περισσότερο τη συμπεριφορά μου όταν βγαίνω έξω» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

Δεν είναι από τα παιδιά που περνούν απαρατήρητα όταν εμφανίζονται στην τηλεόραση και αυτό βγαίνει στους followers. «Όταν πήγα στην εκπομπή της Μενεγάκη είχα με το ζόρι περίπου 14.000 followers στο instagram. Μέσα σε λίγους μήνες έφτασα στους 33.000. Είναι τρομερό το boost που μου έδωσε η Ελένη. Βέβαια πέρυσι στο Jenny Jenny οι κοπέλες ήταν πιο εκδηλωτικές στα social media. Μου έστελναν φωτογραφίες - ειδικά από τις ηλικίες 17-50. Τα μικρά κοριτσάκια ευτυχώς δεν παρεκτρέπονται. Μετά τα 17 βαράνε". Φέτος είναι πιο μαζεμένες. Η κοπέλα μου το συνήθισε, ως κομμάτι της δουλειάς. Δεν με χάλαγε να μου στέλνουν φωτογραφίες, αλλά τώρα στην Ελένη είναι αλλιώς», λέει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved