Έκτορας Μποτρίνι: «Ορισμένα πράγματα δεν αλλάζουν…»
Taste

Έκτορας Μποτρίνι: «Ορισμένα πράγματα δεν αλλάζουν…»

Έχουμε συνηθίσει στο παρελθόν τον Έκτορα Μποτρίνι σε άλλους τηλεοπτικούς ρόλους. Τώρα τον βλέπουμε σε κάτι εντελώς διαφορετικό. Πιο ελεύθερο, πιο παιχνιδιάρικο, έχει βέβαια σχέση με τη μαγειρική. Πώς προέκυψε; 

«Προέκυψε στην τύχη... Από τον Γρηγόρη προέκυψαν όλα, η ιδέα είναι δική του και είναι μια χαρά» τόνισε στο Mytv.

-Ποιο είναι το στοιχείο του Γρηγόρη που αγαπάτε και ποιο είναι αυτό που σας ενοχλεί;

«Ο Γρηγόρης είναι ο πιο ταλαντούχος άνθρωπος που έχω συναντήσει στο να μιλάει με τους ανθρώπους. Έχει ένα φυσικό ταλέντο, είναι πολύ καλός παρουσιαστής, θεωρώ ότι είναι ίσως ο καλύτερος της Ελλάδας. Με εκνευρίζει αυτό το «πάμε να βρούμε τα δύσκολα», «πάμε να φάμε τα σκουλήκια», αυτό με εκνευρίζει. Οτιδήποτε extreme υπάρχει πρέπει να το δοκιμάζουμε. Δεν γίνεται αυτό το πράγμα...»

-Τι είναι αυτό που σας έχει ενθουσιάσει στα μέχρι στιγμής γυρίσματα;

«Ο κόσμος. Ο κόσμος που παρά την κρίση, αγωνίζεται και είναι με το χαμόγελο. Αυτό με γεμίζει.»

-Έχει τύχει να μπείτε σε εστιατόριο και εξαιτίας των αυστηρών ρόλων που είχατε στο παρελθόν να σας αντιμετωπίζουν λίγο φοβισμένα;

«Ορισμένα πράγματα δεν αλλάζουν, ακόμη είμαι πολύ αυστηρός σ' αυτά. Όταν μπαίνω στην κουζίνα, όπως λέει και ο Γρηγόρης, «πρέπει να σε λιβανίζει κάποιος, γιατί έχεις τον διάολο μέσα σου». Ναι, συνέχεια γίνεται, τώρα λόγω της εκπομπής δεν κάνω βέβαια κριτικές...»

-Τι περιμένουμε, λοιπόν, από εσάς;

«Εγώ είμαι το «κακό» παιδί της ιστορίας, να ξέρεις, παρότι πολλές φορές είμαι με το χαμόγελο. Το χαμόγελο αυτό είναι λίγο προβληματικό και ειρωνικό, θα περιμένετε πολλά...»

-Δηλαδή, θα σας δούμε και του χρόνου σε κάτι άλλο;

«Εννοείται, θα είναι πολύ συνταρακτικό ίσως. θα έχει σχέση με τη μαγειρική; Πάντα. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο που δεν θα έχει σχέση με τη μαγειρική, θα ήμουν γελοίος...»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved