Καστανό ρύζι: Διατροφική αξία & σωστός τρόπος μαγειρέματος
Taste

Καστανό ρύζι: Διατροφική αξία & σωστός τρόπος μαγειρέματος

Είναι γνωστό ότι το καστανό ρύζι υπερτερεί του λευκού λόγω των θρεπτικών του συστατικών, όπως οι φυτικές ίνες, το μαγνήσιο, το σελήνιο, το μαγγάνιο και το φυλλικό οξύ.

Το καστανό ή μερικώς αναποφλοίωτο ρύζι υφίσταται ελάχιστη επεξεργασία, γι’ αυτό διατηρεί τη φλούδα και το πίτουρο, που το καθιστούν μία πλούσια σε θρεπτική αξία τροφή.

Είναι ιδανικό για όσους επιθυμούν να χάσουν βάρος ή για όσους πάσχουν από διαβήτη, λόγω του χαμηλού γλυκαιμικού του δείκτη.

Διαβάστε περισσότερα στο onmed.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved