Αφράτα κεφτεδάκια φούρνου με φέτα και ελιές
Κεφτεδάκια... Αγαπημένο φαγητό μικρών και μεγάλων. Και μία επιλογή εύκολη, που μπορεί να σταθεί ως φαγητό, αλλά και ως σνακ.
Για το μεσημέρι, αλλά και το βράδυ. Η συγκεκριμένη συνταγή δίνει στα κλασικά κεφτεδάκια, καθαρά ελληνικό χρώμα, αφού είναι με φέτα και πράσινες ελιές.
Υλικά
½ κιλό κιμά μοσχαρίσιο
½ κούπα ψιλοκομμένος μαϊντανός
1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι ξερό
½ κούπα θρυμματισμένη φέτα
½ κούπα ψιλοκομμένες πράσινες ελιές
1 αυγό
Αλάτι,
Πιπέρι
5 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. ρίγανη
5 φέτες ψωμί μουλιασμένο και καλά στραγγισμένο
6 φυλλαράκια φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο
Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ