Γιουβέτσι «ορφανό» με μανιτάρια
Taste

Γιουβέτσι «ορφανό» με μανιτάρια

Οι παλιές νοικοκυρές συνήθιζαν να λένε «ορφανό» το γιουβέτσι, χωρίς κρέας, αλλά μόνο με το κριθαράκι.

Και μπορεί να απουσιάζει το κρέας, όμως, δεν υπολείπεται σε γεύση. Εμείς σας έχουμε «ορφανό» γιουβετσάκι, αλλά με μανιτάρια. Εύκολη και νόστιμη συνταγή.

Υλικά

500 γρ. κριθαράκι χοντρό
400 γρ. ντομάτα τριμμένη
2 σκελίδες σκόρδο
1 φλιτζάνι του καφέ ελαιόλαδο
750 ml ζωμός λαχανικών
1 ξυλάκι κανέλα
500 γρ. μανιτάρια κομμένα
Αλάτι, πιπέρι
Τυρί τριμμένο

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved