Η δίαιτα της Φαίης Σκορδά και τα έξυπνα τρικς για να χάνει κιλά
Taste

Η δίαιτα της Φαίης Σκορδά και τα έξυπνα τρικς για να χάνει κιλά

Το σημαντικότερο στη διατροφή της Φαίης Σκορδά είναι να αποφεύγει τους κακούς υδατάνθρακες (ψωμί, ζυμαρικά, γλυκά). Κυρίως επιλέγει πρωτεΐνη και λαχανικά και δεν πεινάει γιατί μπορούμε να φάει όση ποσότητα θέλει.

Η μέρα της ξεκινάει ως εξής, με τα δικά της λόγια: «Ένα βραστό αβγουλάκι με αλάτι και πιπέρι για πρωινό και φυσικά ένας καφές γιατί αλλιώς δεν ανοίγει το μάτι. Το αβγό είναι τέλεια πηγή πρωτεΐνης και πολύ χορταστικό. Μάλιστα, είναι και πανεύκολο γεύμα αφού μπορείτε να βράσετε μερικά και να τα έχετε στο ψυγείο, έτοιμα για το πρωινό! Το μεσημεριανό μου δεν αργεί και γύρω στη μια έφαγα φιλέτα -ναι, πληθυντικός.

Όταν λέω πως μπορούμε να φάμε όση ποσότητα θέλουμε το εννοώ. Είναι τέλειο γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να πεινάς μετά αφού τρως μέχρι να χορτάσεις. Το συνόδευσα με ένα ώριμο αβοκάντο με λάδι και αλάτι.

Το αβοκάντο είναι από τα πιο θρεπτικά και χορταστικά φρούτα. Περιέχει όλα τα καλά λιπαρά, βιταμίνες Α, Κ και Ο και περισσότερο ποτάσιο ακόμα και από τις μπανάνες. Κυρίως όμως είναι νόστιμο και μπορείτε να το βάλετε και σε οποιαδήποτε πράσινη σαλάτα (επίσης όταν εχω χρόνο κρατάω την φλούδα και περνώ με αυτή όλο μου το πρόσωπο για μια extra δόση βιταμίνης Ε και ενυδάτωση). Συνεχίζουμε... Πριν λίγο τελείωσα και το βραδινό μου γεύμα που ήταν κοτόπουλο στην σχάρα. Όχι, δεν έφαγα και τα 6 κομμάτια αλλά θα μπορούσα αν ήθελα. Αυτή τη φορά το συνόδευσα με βραστά καρότα και σπαράγγια με λάδι, λεμόνι και αλάτι. Τα καρότα είναι γεμάτα βιταμίνες και είναι ιδιαίτερα ευεργετικά, αφού βοηθάνε την επιδερμίδα πάρα πολύ.

Τα σπαράγγια είναι εκτός από νόστιμα και ΠΑΡΑ ΠΟΑΥ θρεπτικά. Περιέχουν βιταμίνες του συμπλέγματος Β, βιταμίνη Ο, βιταμίνη Ε, καροτένιο, μέταλλα όπως το φώσφορο, το ασβέστιο, το μαγνήσιο και έχουν ελάχιστες θερμίδες. Είναι μια «βόμβα θρέψης». Πριν κοιμηθώ θα φάω το καθιερωμένο μου ακτινίδιο».

Πηγή: Ciao

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved