Μπέργκερ με τηγανητό κοτόπουλο που τερματίζει το καυτερόμετρο

Μπέργκερ με τηγανητό κοτόπουλο που τερματίζει το καυτερόμετρο

Το λιμπίζεσαι;

Δεν ξέρουμε πόσο πολύ αγαπάς το τηγανητό κοτόπουλο, αλλά στην Αμερική σέβονται την κάθε συνταγή που φτιάχνουν με αυτό. Αρχικά πρέπει να πούμε το εξής: τηγανητό κοτόπουλο χωρίς βούτυρο, αλεύρι και μπαχαρικά, δεν υπάρχει στην Αμερική. Όσο πιο πλούσιο στη γεύση, τόσο το καλύτερο.

Και αν ήσουν βέρος Αμερικάνος, θα αναγνώριζες την αυθεντική γεύση του Νάσβιλ που προσφέρει καταστήματα όπως το Crack Shack.

Διαβάστε περισσότερα στο Ratpack.gr


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.