Διονύσης Αλέρτας: «Δεν ήξερα να χορεύω και θα συνεχίσω να μην ξέρω να χορεύω»
Taste

Διονύσης Αλέρτας: «Δεν ήξερα να χορεύω και θα συνεχίσω να μην ξέρω να χορεύω»

Δεν είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε για πολύ τον Διονύση Αλέρτα στο Dancing with the stars. Ήταν ο πρώτος από τους celebrities που αποχώρησε. Και πάντα η πρώτη αποχώρηση από ένα show είναι και η πιο... αμήχανη.

«Για εμένα δεν με πείραξε ιδιαίτερα έως καθόλου. Πιο πολύ με πείραξε για την παρτενέρ μου, Φωτεινή, που είναι και η δουλειά της, γιατί εμένα δεν είναι η δουλειά μου. Για αυτό μόνο. Άλλωστε, μέχρι πού θα έφτανα, τρίτο, τέταρτο live. Μετά θα έφευγα. Ζορίζουν τα πράγματα!» τόνισε στο 7 Μέρες TV.

-Τώρα που τελείωσε το «DWTS», για εσένα τελειώνει και ο χορός;

«Η αλήθεια είναι πως σκέφτομαι να ιδρύσω την πρώτη μου σχολή (γέλια)! Εννοείται ότι τελειώνει και ο χορός! Δεν ήξερα να χορεύω και θα συνεχίσω να μην ξέρω να χορεύω, αυτό είναι το κόνσεπτ! Ήταν τόσο δύσκολο όσο το περίμενες; Να σου πω την αλήθεια, πιστεύω πως αν με έβαζαν να χορεύω χορούς πιο στητούς, ίσως να ήταν πιο εύκολα για εμένα τα πρώτα lives. Μου έδωσαν όμως χορούς όπως η μπατσάτα.»

-Βάζεις έναν άνθρωπο που είναι μονοκόμματος και δεν ξέρει να χορεύει, να κουνιέται;

«θα ήταν καλό να έχω ξεκινήσει με πιο στιβαρούς χορούς.»

-Κατά τη διάρκεια της συμμετοχής σου έκανες αναρτήσεις και σχόλια.

«Αν δεις τα social media τα δικά μου κάνω μία ανάρτηση περίπου στις δύο μέρες. Εμένα η ζωή μου είναι η δουλειά μου, τα γλυκά μου, δεν σταμάτησα τη δουλειά μου για να ασχοληθώ με το DWTS. Υπήρχε σε ένα κομμάτι της ζωής μου. Όμως, η ζωή μου είναι η ζαχαροπλαστική.»

-Στο τελευταίο σου πόσταρισμα φάνηκε να κάνεις κόντρα στον Γιώργο Λιάγκα.

«Κατά τη διάρκεια του live έκανε μια αναφορά η οποία για εμένα ήταν άκαιρη όσον αφορά στη σόουμπιζ. Ήταν κάτι το οποίο δεν χρειαζόταν να πει, ειδικά όταν εσύ είσαι εκεί για ένα σκοπό φιλανθρωπικό και είναι το πρώτο live ενός σόου. Δηλαδή, από τους συμμετέχοντες μόνο εγώ ήμουν άσχετος από το χορό; Γιατί στοχοποιεί εμένα; Δεν υπήρχε λόγος, νομίζω, να ειπωθεί κάτι τέτοιο σε ένα φιλανθρωπικό κόνσεπτ που έχουμε πάει για να περάσουμε καλά. Εγώ δεν πήγα για να προβληματιστώ, ούτε για να μάθω χορό, ούτε για να βγω πρώτος. Απλά έβαλα τον εαυτό μου ως ένα λιθαράκι ακόμα για να μαζευτεί ένα ποσό για τον φιλανθρωπικό σκοπό του σόου, αυτό ήταν όλο.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved