Διονύσης Αλέρτας: «Εγώ δεν μπορώ να κάνω τηλεόραση μόνος μου»
Taste

Διονύσης Αλέρτας: «Εγώ δεν μπορώ να κάνω τηλεόραση μόνος μου»

Ο  Διονύσης Αλέρτας συμμετείχε φέτος στο Dancing with the stars στον ΑΝΤ1. Ήταν ο πρώτος που αποχώρησε από το show χορού. Υπάρχει περίπτωση να τον δούμε να κάνει κάτι άλλο τηλεοπτικά;

«Εγώ δεν μπορώ να κάνω τηλεόραση μόνος μου, δεν είμαι ικανός για κάτι τέτοιο, δεν ξέρω να κάνω τηλεόραση. Υπάρχουν άλλοι που είναι πιο ικανοί στο να κάνουν τηλεόραση. Το να είναι κάποιοι μπροστά και εγώ να είμαι πίσω και να συμμετέχω κάποια στιγμή, «ναι». Εγώ όμως είμαι ζαχαροπλάστης» τόνισε στο 7 Μέρες TV.

-Ποιο είναι το αγαπημένο σου ζευγάρι στο «DWTS»;

«Επειδή μου αρέσει πολύ ως άνθρωπος, θα σου πω τον Βλοντάκη. Γιατί ούτε κι αυτός ξέρει να χορεύει! (γέλια) Από τις γυναίκες έχω αδυναμία και ξέρω πιο πολύ τη Χριστίνα Λαμπίρη. Μου αρέσει που είναι ευδιάθετος άνθρωπος, έχει κι εκείνη το άγχος της, γιατί επίσης δεν γνωρίζει να χορεύει καλά. Με όλα τα παιδιά που συμμετέχουν έχω άψογες σχέσεις, αλλά αυτούς τους νιώθω πιο κοντά.»

-Είσαι όλη μέρα ανάμεσα σε γλυκά. Ποιο είναι το αγαπημένο σου;

«Το παγωτό, όταν βγαίνει από τη μηχανή και είναι φρέσκο, είμαι ικανός να φάω τόνους! Όταν είναι και καλό παγωτό, αφαιρείσαι και απλά απολαμβάνεις!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved