Έκτορας Μποτρίνι: «Σε μια κουζίνα υπάρχει μονό πίεση»
Taste

Έκτορας Μποτρίνι: «Σε μια κουζίνα υπάρχει μονό πίεση»

Πρεμιέρα κάνει απόψε το βράδυ το νέο μαγειρικό ριάλιτι του Ant1 Hell’s Kitchen με παρουσιαστή τον Έκτορα Μποτρίνι.

Γιατί οι μάγειρες του Hell’s Kitchen πρέπει να ζήσουν έναν εφιάλτη; Ήρεμος τρόπος δεν υπάρχει για να μάθουν;

«Μα στο Hell’s Kitchen δεν έρχονται για να μάθουν. Ξέρουν ήδη! Δεν τους είπαμε λοιπόν να έρθουν να ζήσουν ένα εφιάλτη, αλλά να δουλέψουν. Κοινώς, να... τρέξουν μια κουζίνα».

Αποδίδει η πίεση στην κουζίνα; «Σε μια κουζίνα υπάρχει μονό πίεση. Για την ακρίβεια, δεν υπάρχει σοβαρή κουζίνα επιπέδου χωρίς άγχος και πίεση. Εκτός και αν μιλάμε για μια οικογενειακή επιχείρηση, όπου δουλεύουν σε αυτή μαμά, μπαμπάς και παιδιά»

Κάπως έτσι ήταν και τα δικά σας πρώιμα χρονιά στο χώρο; «Και πολύ χειρότερα! Δουλεύαμε 7 ημέρες την εβδομάδα, 24 ώρες την ημέρα»

Τι ακριβώς θα δούμε στο Hell’s Kitchen που ενδεχομένως δεν έχουμε δει από άλλα ριάλπι μαγειρικής; «Πώς λειτουργεί μια επαγγελματική κουζίνα, από τον πρώτο έως τον τελευταίο εργαζόμενο. Ο τηλεθεατής λοιπόν θα έχει συνεχή γνώση του τι συμβαίνει στην καρδιά μιας κουζίνας», λέει στο περιοδικό 7 μέρες tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved