Βασάλος-Βαλαβάνη: Μαγικές εικόνες από τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές τους στην Ινδία! (photos)
Travel

Βασάλος-Βαλαβάνη: Μαγικές εικόνες από τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές τους στην Ινδία! (photos)

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποφάσισαν να περάσουν... εναλλακτικά Χριστούγεννα, μακριά από την Ελλάδα και όχι σε κάποιο γνωστό χειμερινό θέρετρο της Δύσης αλλά στη μακρινή Ινδία

Το ζευγάρι εδώ και λίγες ημέρες βρίσκεται στην Ασία και απολαμβάνει αξέχαστες στιγμές εκεί κάνοντας περιηγήσεις στα πιο όμορφα μέρη της Ινδίας.

Οι δύο παρουσιαστές και πρώην survivors έχουν ήδη επισκεφτεί τα πιο ξεχωριστά αξιοθέατα της χώρας που φημίζεται για την τόσο διαφορετική της κουλτούρα.

Εννοείται πως ως ερωτευμένοι που είναι, θα επισκέπτονταν το μνημείο που ανεγέρθη για χάρη ενός μεγάλου έρωτα, το Ταζ Μαχάλ.

Βρέθηκαν σε ένα από τα μεγαλύτερα πάρκα ζώων και περιηγήθηκαν στα στενά μίας γραφικής πόλης στο κέντρο της Ινδίας θέλοντας για λίγο να ζήσουν στον παλμό των ντόπιων.

Τα έντονα χρώματα, οι "πικάντικες" μυρωδιές και οι τελείως διαφορετικές εικόνες που συνάντησαν εκεί, έδειξαν να τους μαγεύουν γι' αυτό και τόσο η Ευρυδίκη όσο και ο Κωνσταντίνος δεν σταμάτησαν να ανεβάζουν φωτογραφίες από το υπέροχο ταξίδι τους που αποτελεί σίγουρα εμπειρία ζωής.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από το όμορφο οδοιπορικό τους στην Ινδία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved