Αλέκος Συσσοβίτης: Τα ταξίδια, ο φόβος και η αγάπη του για τις Κυκλάδες
Travel

Αλέκος Συσσοβίτης: Τα ταξίδια, ο φόβος και η αγάπη του για τις Κυκλάδες

Μεγάλη λατρεία στα ταξίδια έχει ο ηθοποιός Αλέκος Συσσοβίτης και όποτε του δίνεται η ευκαιρία διαλέγει προορισμό και φεύγει. Εκτός από το καλοκαίρι που έχει πάντα συγκεκριμένο προορισμό εντός Ελλάδος.

«Έχω ταξιδέψει σε δύσκολες χώρες της κεντρικής και της δυτικής Αφρικής, όπως το Μάλι, το Σουδάν, τη Ναμίμπια, την Μποτσουάνα. Εκεί μερικές φορές τρομάζεις. Νιώθεις φόβο. Είναι κράτη που έχουν κάνει αρκετές φορές εκκαθαρίσεις στον πληθυσμό τους.» δήλωσε στο περιοδικό People και συνέχισε: «Και καταλαβαίνω γιατί θέλουν να έρθουν στην Ευρώπη. Αλλά αυτό δεν γίνεται αν δεν προσαρμοστούν. Από την άλλη, δεν υπάρχουν γειτονιές στο Λονδίνο ή τη Νέα Υόρκη όπου κινδυνεύεις;».

Αυτός είναι και ο λόγος άραγε που λέει «για πάντα Μύκονος»;
«Η Μύκονος είναι στην καρδιά μου». Όπως καταλάβατε, δεν είναι από τους θεσσαλονικείς που λένε «σαν τη Χαλκιδική δεν υπάρχει στον κόσμο». «Ωραία η Χαλκιδική, αλλά προτιμώ τις Κυκλάδες. Εκεί νιώθω πληρότητα Γι' αυτό και δεν έχω λείψει ούτε ένα καλοκαίρι από το 1982 που πρωτοπήγα Βέβαια τελευταία πηγαίνω αρκετά και στην Ίο και σε άλλα νησιά με φουσκωτά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved