Αντώνης Ρέμος: Με τις γυναίκες της ζωής του στη Θεσσαλονίκη (φωτό)
Travel

Αντώνης Ρέμος: Με τις γυναίκες της ζωής του στη Θεσσαλονίκη (φωτό)

Ένα σύντοµο ταξίδι στα πάτρια εδάφη έκανε ο Αντώνης Ρέμος, έχοντας πάντα στο πλευρό του τις γυναίκες της ζωής του, τη σύντροφό του Υβόννη Μπόσνιακ και την κόρη τους Ελένη.

Το «αίτηµα» της γιαγιάς, µητέρας του τραγουδιστή, να δει την εγγονή της από κοντά, οδήγησε την οικογένεια στη Θεσσαλονίκη, κάτι που συνηθίζουν να κάνουν, ειδικά µετά τη γέννηση της µικρής, που εδώ και έναν χρόνο έχει αλλάξει ολοκληρωτικά τη ζωή τους.
Το ζευγάρι µαζί µε τη χαριτωµένη κόρη του έφτασε στη Θεσσαλονίκη και, πριν καταλύσει σε κεντρικό ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης, πέρασε µια βόλτα από το πατρικό του Αντώνη στον Λαγκαδά όπου ζει η κυρία Νίτσα, η µητέρα του τραγουδιστή. Αφού άφησαν τη µικρή, την οποία η ευτυχής γιαγιά είχε επιθυµήσει και φυσικά τη γέµισε φιλιά, ο Αντώνης και η Υβόννη συνάντησαν φίλους τους στο κέντρο της πόλης. Αρχικά συναντήθηκαν µε τον στενό φίλο του τραγουδιστή Σάββα Σπαθαρίδη σε γνωστό καφέ και αργότερα βρέθηκαν µε τον γνωστό τραγουδοποιό Γιώργο Παπαδόπουλο, µε τον οποίο «ψήνεται» συνεργασία µε τον Αντώνη. Και επειδή ως γνωστόν ο Αντώνης είναι λάτρης του καλού φαγητού, λίγο αργότερα βρέθηκαν στην ταβέρνα «∆ιάβαση» στην Παύλου Μελά για να γευτούν παραδοσιακά πιάτα της ελληνικής κουζίνας µε καλό κρασί και κουβεντούλα µε φίλους τους Θεσσαλονικιούς που είχαν να δουν πολύ καιρό, σύμφωνα με τη real.
Το ζευγάρι, κατά την παραµονή του στη Θεσσαλονίκη, πέρασε και οικογενειακές στιγµές στο πατρικό του τραγουδιστή µε τη µητέρα του και τους άλλους στενούς συγγενείς του και επέστρεψε, µαζί µε τη µικρή, εγκαίρως στην Αθήνα, ώστε ο Αντώνης να είναι έτοιµος για την εµφάνισή του στο νυχτερινό κέντρο «∆ιογένης», στο οποίο εµφανίζεται µε τον Χρήστο Νικολόπουλο και τη Γλυκερία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved