Θοδωρής Αθερίδης-Σμαράγδα Καρύδη: Αξέχαστο ταξίδι στη Νέα Υόρκη! (φωτό)
Travel

Θοδωρής Αθερίδης-Σμαράγδα Καρύδη: Αξέχαστο ταξίδι στη Νέα Υόρκη! (φωτό)

Ανέμελες ξέγνοιαστες στιγμές μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και τα φλας του φωτογραφικού φακού επέλεξαν να απολαύσουν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης

Το ερωτευμένο ζευγάρι βρέθηκε για λίγες ημέρες στη Νέα Υόρκη, με αφορμή την παρουσίαση της ταινίας «Τέλειοι ξένοι», όπου συμπρωταγωνιστούν, στο Ελληνικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου που πραγματοποιήθηκε στο «Director's Guild theater». Οπως ήταν αναμενόμενο, δεν παρέλειψαν να περιηγηθούν στα αξιοθέατα της αμερικανικής μητρόπολης να περάσουν ποιοτικό χρόνο μαζί, να διασκεδάσουν και να χαρούν τις ρομαντικές βόλτες τους στους δρόμους της πόλης που δεν κοιμάται ποτέ. «Αυτό το ταξίδι ήταν μοναδικό και για τους δύο. Το χάρηκαν σαν μικρά παιδιά», αποκαλύπτει στη real άνθρωπος από το φιλικό περιβάλλον της όμορφης ηθοποιού, συμπληρώνοντας: «Ηταν πολύ χαρούμενοι και γεμάτοι υπερηφάνεια που η ταινία τους είχε τόσο όμορφη εξέλιξη. Το όνειρό τους έγινε πραγματικότητα! Έχουν τους ίδιους στόχους και τα ίδια ενδιαφέροντα. Η Σμαράγδα και ο Θοδωρής είναι πραγματικά πλασμένοι ο ένας για τον άλλον».
Η Σμαράγδα, μάλιστα, σχολίασε στις φωτογραφίες που ανήρτησε λίγο μετά τη βραδιά της παρουσίασης στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media και την απαθανάτιζαν αγκαλιά με τον σύντροφό της στο κόκκινο χαλί: «Ηταν πραγματικά πολύ συγκινητικά και υπέροχα. Ελληνες Αμερικανοί και Ελληνοαμερικανικοί ήταν το καλύτερο κοινό που είχαμε ποτέ».
Το ζευγάρι, λίγο πριν από τη μεγάλη παρουσίαση της ταινίας του, ξεναγήθηκε στη Νέα Υόρκη και επισκέφθηκε σημαντικά αξιοθέατα της πόλης. Επέλεξαν, μάλιστα, να μοιραστούν και με τους διαδικτυακούς φίλους τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ουκ ολίγα στιγμιότυπα από το ταξίδι τους με τον Θοδωρή να εντυπωσιάζεται από τους ουρανοξύστες να απολαμβάνει τις βόλτες του στο Central Park και στην Times Square και να επιδεικνύει το χιούμορ του φωτογραφίζοντας άγνωστους περαστικούς και αστυνομικούς της αμερικανικής πόλης. Μπορεί και οι δύο να απέφευγαν συστηματικά να μιλούν δημόσια για τη σχέση τους και να ήθελαν να μοιράζονται τα συναισθήματα τους μόνο με τους δικούς τους ανθρώπους, από τη στιγμή, όμως που παραδέχτηκαν ότι είναι ζευγάρι -δύο χρόνια πριν- απελευθερώθηκαν και πλέον δεν διστάζουν να μοιράζονται και μέσω ίντερνετ τρυφερά στιγμιότυπα από την καθημερινότητα τους ή να πραγματοποιούν κοινές εμφανίσεις σε δημόσια events, αποδεικνύοντας το βάθος και την ποιότητα του έρωτά τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved