Travel

Πάνος Κιάμος: Sold Out περιοδεία και στην Αυστραλία

Gossip-tv Team

Ο Πάνος Κιάμος βρέθηκε κοντά στους Έλληνες της Αυστραλίας. 

Ο Πάνος Κιάμος και μετά από 5 μήνες απόλυτα επιτυχημένων εμφανίσεων στο «Club 22» ετοίμασε βαλίτσες και ταξίδεψε μέχρι την Αυστραλία! Ύστερα από την έντονη επιθυμία του κοινού στην ομογένεια, βρέθηκε κοντά τους για μια σειρά sold out εμφανίσεων δίνοντας τον καλύτερο του εαυτό για ακόμη μια φορά, αγγίζοντας με αυτό τον τρόπο τις καρδιές τους! Μαζί του η Κατερίνα Στικούδη!

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης διανύει την πιο δημιουργική και ουσιαστική επαγγελματική του περίοδο καθώς πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησε ακόμη ένα νέο τραγούδι με τίτλο «Χαρταέτος», το οποίο θα συμπεριλαμβάνεται στο ολοκαίνουργιο άλμπουμ του που θα κυκλοφορήσει στις 9 Μαρτίου από την Cobalt Music και ήδη έχει ξεχωρίσει και αγαπηθεί από το κοινό… καθιστώντας το σε μια από τις πιο δυνατές ραδιοφωνικές επιλογές!

Παράλληλα ο Πάνος Κιάμος με μεγάλη ανυπομονησία ετοιμάζει την επιστροφή του στη νυχτερινή Αθήνα, «φορώντας» την πιο καλοκαιρινή του διάθεση μετά από 6 χρόνια, σε ένα από τα πιο ιστορικά και όμορφα μαγαζιά της παραλιακής!

Ακούστε το νέο τραγούδι του Πάνου Κιάμου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved