Σχίζας: Κάνει διακοπές στη Σαντορίνη αλλά όχι με την Παναγιώταρου που περνάει το weekend στα Κύθηρα!
Travel

Σχίζας: Κάνει διακοπές στη Σαντορίνη αλλά όχι με την Παναγιώταρου που περνάει το weekend στα Κύθηρα!

Ο νικητής του φετινού Survivor Στάθης Σχίζας περνάει μέρος των διακοπών του στη μαγευτική Σαντορίνη αλλά χωρίς το κορίτσι του, την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου!

Έχει όμως και πάλι την καλύτερη παρέα αφού τον συνοδεύει η κόρη του, που είναι η άλλη σημαντικότερη γυναίκα στη ζωή του.

Μπαμπάς και κόρη έφυγαν για τον νησί του ηφαιστείου με τις αποσκευές τους και πολύ καλή διάθεση για να περάσουν καλά.

Η μικρούλα είναι η μεγάλη αγάπη της ζωής του και πάντα ο Στάθης θέλει να βρίσκει χρόνο για να τον περνάει μαζί της.

Έτσι, αποφάσισαν μαζί να φύγουν για λίγες μέρες ξεκούρασης και ποιοτικού χρόνου μαζί σε ένα από τα ωραιότερα νησιά του Αιγαίου.

Από τις φωτογραφίες που ανέβασε ο μεγάλος νικητής του φετινού Survivor είναι εμφανές πως τόσο ο ίδιος όσο και η μικρούλα του ήταν ενθουσιασμένοι γι' αυτό το ταξίδι που θα κλείσει με τον πλέον όμορφο τρόπο το φετινό καλοκαίρι.

Την ίδια ώρα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου απολαμβάνει τις ομορφιές των Κυθήρων όπου βρέθηκε για το Σαββατοκύριακο μιας και ο καλός της λείπει επίσης για διακοπές.

Να θυμίσουμε ότι πριν από μερικές μέρες ο ίδιος ο Στάθης Σχίζας με μία ανάρτησή του φωτιά είχε εκφράσει την έντονη ενόχλησή του για τα κακοπροαίρετα σχόλια κάποιων που αφορούσαν στη σχέση του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Συγκεκριμένα είχε γράψει:

«Βλέπω διάφορα κακοπροαίρετα σχόλια που γράφετε ορισμένοι χωρίς να ξέρετε και χωρίς να σας πέφτει λόγος. Κακώς μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία να απολογηθώ για το τι κάνω μόνο και μόνο γιατί προσβάλλομαι από κάποια σχόλια κι εγώ και η σύντροφός μου.

Αρχικά μερικοί λέτε για τις χλιδάτες διακοπές χιλιάδων ευρώ και τα χρήματα που μου τρώει η Αλεξάνδρα.. Δεύτερον αναφέρετε το ότι δεν κάνω διακοπές με το παιδί μου χωρίς να ξέρετε τι συμβαίνει στο σπίτι του κάθε ανθρώπου το οποίο είναι ένα πολύ προσωπικό θέμα… Αν παρατηρήσατε η κόρη μου δεν ήρθε στον τελικό… Αν σκεφτείτε λίγο καλύτερα θα βρείτε και τις απαντήσεις… Πρώτον το έπαθλο δεν το έχω πάρει ακόμα και θα αργήσω να το πάρω κιόλας όπως κάθε χρόνο καθυστερεί αρκετά. Το τι θα κάνω το έπαθλο ή μέρος αυτού εγώ μιλάω με πράξεις και όχι με κουβέντες και θα το δείτε όταν έρθει η ώρα... Δεύτερον ότι βλέπετε από αυτά τα πανάκριβα ξενοδοχεία όπως λέτε, το τονίζω, μερικοί, αυτή την περίοδο είναι συνεργασίες διαφήμισης με τα συγκεκριμένα ξενοδοχεία αλλά αν είστε λίγο πιο προσεκτικοί και όχι κακοπροαίρετοι θα το είχατε καταλάβει. Τρίτον δεν δήλωσα ποτέ ότι είμαι άνεργος, είμαι ενεργός επιχειρηματίας τα τελευταία περίπου 10 χρόνια και με τη βοήθεια το Θεού πάνε όλα καλά... Και τελευταίο η Αλεξάνδρα είναι και αυτή επιχειρηματίας, έχει δικά της χρήματα, είναι ανεξάρτητη, δεν έχει και δεν είχε ποτέ ανάγκη κανέναν Χ.Ψ Στάθη να φάει χρήματα. Είναι μια άξια κοπέλα, έχει καταφέρει αρκετά πράγματα τα οποία εσείς δεν τα ξέρετε και ούτε υπάρχει λόγος να τα μάθετε».

Δείτε παρακάτω υπέροχες φωτογραφίες που ανέβασε από τη Σαντορίνη αλλά και με την κόρη του:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved