Ηλέκτρα Μερκούρη: Στην Άνδρο για διακοπές - Λάτρεψε το νησί από την αδελφή της, Γαία και τον Λάτσιο
Travel

Ηλέκτρα Μερκούρη: Στην Άνδρο για διακοπές - Λάτρεψε το νησί από την αδελφή της, Γαία και τον Λάτσιο

Η Ηλέκτρα Μερκούρη, μεγαλύτερη κόρη της Δωροθέας Μερκούρη και αδελφή της Γαίας η οποία εδώ και περίπου δύο χρόνια είναι σε σχέση με τον Άγγελο Λάτσιο, γιο της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, διανύει περίοδο διακοπών στην Άνδρο.

Το νησί φαίνεται πως έχει γίνει... οικογενειακή υπόθεση για τις αδελφές Μερκούρη. Η Γαία και πέρυσι και φέτος δεν σκέφτεται το καλοκαίρι της μακριά από την Άνδρο και μάλλον τείνει να συμφωνήσει σε αυτό και η 23χρονη αδελφή της η οποία αυτές τις μέρες απολαμβάνει τις διακοπές της εκεί.

Μάλιστα ήδη ανέβασε τις πρώτες φωτογραφίες από εκεί όπου απολαμβάνει, τον ήλιο, τη θάλασσα και φυσικά την Άνδρο by night σε αγαπημένα στέκια της.

Σε αντίθεση με τη μικρότερη αδελφή της, τη Γαία που δουλεύει σεζόν στο ξενοδοχείο που διατηρεί ο σύζυγος της Ελένης Μενεγάκη εκεί, η Ηλέκτρα έχει πολύ ελεύθερο χρόνο για να εξερευνήσει το νησί και να γνωρίσει όλες τις ομορφιές του.

Η Ηλέκτρα ζει κατά κύριο λόγο στο Άμστερνταμ όπου και σπουδάζει. Είναι η δεύτερη πατρίδα της η Ολλανδία αφού ο πατέρας της, πρώην σύζυγος της ηθοποιού Δωροθέας Μερκούρη κατάγεται από εκεί. Ο λόγος για τον πασίγνωστο -στο εξωτερικό- κομμωτή Γουάρντ Σρεγκεχοϊρντ για το οποίο η Δωροθέα Μερκούρη είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της:

«Είναι Ολλανδός, δεν ήθελε τη γυναίκα στο σπίτι. Όταν όμως έκανα την Ηλέκτρα, αισθάνθηκε και λίγο παραμελημένος. Φύγαμε αρκετά χρόνια μετά από τη Νέα Υόρκη. Ήρθε και ο σύζυγός μου εδώ, το προσπαθήσαμε. Εγώ όμως δεν μπορούσα άλλο να μένω στην Αμερική, ήθελα να μείνω στην Ευρώπη. Ο πρώην σύζυγός μου είναι πολύ καλός σε αυτό που κάνει, έχει μεγάλη καριέρα στην Αμερική, δεν θα άφηνε τη δουλειά του για να πάει σε μια άλλη χώρα».

Δείτε φωτογραφίες της Ηλέκτρας Μερκούρη από τις μέρες και τις νύχτες της στην Άνδρο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved