Το εκπληκτικό Mega Yacht, που παρήγγειλε ο Steve Jobs πριν τον θάνατό του και ποτέ δεν είδε, βρίσκεται στην Βουλιαγμένη!
VIP Life

Το εκπληκτικό Mega Yacht, που παρήγγειλε ο Steve Jobs πριν τον θάνατό του και ποτέ δεν είδε, βρίσκεται στην Βουλιαγμένη!

Πρόκειται για ένα αριστούργημα της τεχνολογίας και της σύγχρονης αισθητικής, αφού σχεδιάστηκε από τον παγκοσμίου φήμης Philippe Starck

και η κατασκευή του κόστισε περίπου 138.000.000 δολάρια!

Το εντυπωσιακό Venus ήταν παραγγελία του αφεντικού της Apple, Steve Jobs αλλά ο θάνατός του τον Οκτώβριο του 2011 τον πρόλαβε και δεν το είδε ποτέ τελειωμένο.

Τον περασμένο Δεκέμβριο ολοκληρώθηκε η κατασκευή του και μέχρι και στον Απρίλιο το εντυπωσιακό Mega Yacht παρέμενε στα ναυπηγεία της Ολλανδίας καθώς υπήρχε μια μικρή διαμάχη για δύο απλήρωτα τιμολόγια προκειμένου να εξοφληθεί από τους κληρονόμους του μεγιστάνα και να παραδοθεί σε αυτούς. Φαίνεται πως τελικά αυτό το θέμα έληξε τον Απρίλιο, όπου και το σκάφος εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην Αμερική. Χθες, όσοι βρίσκονταν στον κόλπο της Βουλιαγμένης δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν είδαν το εντυπωσιακό κότερο να εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά τους. Όπως μάθαμε το Venus πέρασε πρώτα από το Ιόνιο και πλέον βρίσκεται στα ανοιχτά της Αττικής με σκοπό να κατευθυνθεί μαζί φυσικά με τους επιβάτες του –προφανώς τους κληρονόμους του μεγιστάνα της Apple- προς το Αιγαίο για την συνέχιση των διακοπών τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved