Ζαννής Φραντζέσκος - Βερόνικα Πάστρα: Επισημοποιούν την σχέση τους
VIP Life

Ζαννής Φραντζέσκος - Βερόνικα Πάστρα: Επισημοποιούν την σχέση τους

Αλλάζει σελίδα στην προσωπική του ζωή ο μέχρι πρότινος ορκισμένος εργένης Ζαννής Φραντζέσκος.

Ντύνεται γαμπρός λίγο πριν γίνει πατέρας, αφού η σύντροφός του, Βερόνικα Πάστρα, της γνωστής οικογένειας κοσμηματοπωλών, σε λίγους μήνες θα γεννήσει τον καρπό του έρωτά τους
Μετά από μια θυελλώδη προσωπική ζωή, με διάφορες εντυπωσιακές και γνωστές στον χώρο της σόουμπιζ κυρίες, όπως το μοντέλο εκ Τουρκίας Νεσχάν Μουλαζίν ή η Playmate Eφη Κυριάκου, μεταξύ άλλων, να εναλλάσσονται στο πλευρό του, ο επιχειρηματίας έχει θέσει τον εαυτό του σε τροχιά οικογενειάρχη. Η μέλλουσα κυρία Φραντζέσκου είναι η νεαρή σχεδιάστρια κοσμημάτων Βερόνικα Πάστρα και η απόφαση για τον γάμο χρειάστηκε να επισπευστεί, καθώς η εγκυμοσύνη στο πρώτο τους τέκνο ήρθε πολύ πιο νωρίς απ' ό,τι αρχικά υπολόγιζαν ο Ζαννής και η Βερόνικα. Σύμφωνα με ψιθύρους από τον στενό κύκλο του ζευγαριού, ο γάμος αρχικά είχε προγραμματιστεί για το επόμενο φθινόπωρο.
Η Βερόνικα Πάστρα είναι η γυναίκα εκείνη που κατόρθωσε να φέρει ηρεμία στη ζωή του επιτυχημένου επιχειρηματία. Στη Μύκονο σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα όλοι μιλούν για μια τελετή που, λόγω των πρωταγωνιστών της, μετά βεβαιότητος θα μείνει στην ιστορία ως ο γάμος της χρονιάς.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved