Ο γάμος των 5 εκ. στη Μύκονο, η αυθαίρετη εξέδρα και οι αντιδράσεις
VIP Life

Ο γάμος των 5 εκ. στη Μύκονο, η αυθαίρετη εξέδρα και οι αντιδράσεις

Χίλιες και... δύο νύχτες ξέφρενης διασκέδασης στο ανεξάρτητο πριγκιπάτο της Μυκόνου, όπου τίποτε δεν φαίνεται να επηρεάζεται από την κρίση και το χρήμα συνεχίζει να ρέει άφθονο, χτίζοντας ακόμη και θηριώδεις πύργους στην άμμο εν μια νυκτί.

Από το μεσημέρι της Τετάρτης όλα τα φώτα του διεθνούς Jet set είναι και πάλι στραμμένα στο νησί των ανέμων. Ο
γάμος της χρονιάς της Ana Beatriz Barros με τον Ελληνοαιγύπτιο μεγιστάνα Karim El Chiaty και η πριγκιπική δεξίωση, κόστους 5.000.000 ευρώ, ήταν η αφορμή για τη μεγάλη απόβαση με ελικόπτερα και εντυπωσιακές θαλαμηγούς υψηλών προσωπικοτήτων από κάθε γωνιά της γης. Κροίσοι, επιχειρηματίες, σεΐχηδες και βιομήχανοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό, συνοδευόμενοι από επαγγελματίες άνδρες ασφάλειας, κατέλυσαν στις σουίτες πεντάστερων ξενοδοχειακών συγκροτημάτων, σε αρχοντικές
επαύλεις και χλιδάτες βίλες.

Ο επιχειρηματίας και η συμπατριώτισσα μας διαθέτουν μια εντυπωσιακή έπαυλη στην Ψαρού της Μυκόνου και λέγεται ότι κατέφθασαν αρκετές ημέρες νωρίτερα από το ευτυχές γεγονός με το επιβλητικό σκάφος τους.
Η οικογένεια κατέληξε για τα δύο πάρτι στην Ελιά, στα νότια της Χώρας, μια παραλία πιο οικογενειακή αλλά απομονωμένη, μεγάλη και με υπέροχο βυθό. Αν και οργανωμένη, εκτός από άμμο και μικρά κοχύλια που βγάζει στη στεριά ο αφρός από τα κύματα, δεν υπάρχει καμία εγκατάσταση.

Έτσι, όπως αναφέρει καθημερινή εφημερίδα, αποφάσισαν να «σηκώσουν» σε χρόνο μηδέν μια θηριώδη σιδηροκατασκευή, που θα φιλοξενήσει τη χλιδάτη δεξίωση. Ωστόσο, τα παρατράγουδα δεν άργησαν, και όχι άδικα, από τους παραθεριστές της περιοχής που σοκαρίστηκαν από το... μεγαθήριο που αντίκρισαν έτσι ξαφνικά πάνω στην άμμο.

Τα τηλεφωνήματα και οι καταγγελίες σε Λιμενικό και δημαρχείο έπεσαν βροχή, αλλά μάλλον δεν κουνήθηκε... φύλλο. Αντίθετα, στο σημείο τοποθετήθηκαν κάγκελα ώστε να αποκλειστούν δυσάρεστες επισκέψεις και στο εσωτερικό εργάζονταν πυρετωδώς διακοσμητές από το εξωτερικό και τεχνίτες που ετοίμαζαν ένα φαντασμαγορικό πολυτελές εστιατόριο και με σάλα για χορό, βγαλμένα από παραμύθι της Ανατολής. Οι λουόμενοι εκτοπίστηκαν στην άκρη της παραλίας, γεγονός που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις. Πληροφορίες κάνουν λόγο για αυστηρότητα στην είσοδο της πριγκιπικής δεξίωσης και ισχυρή ασφάλεια εντός και εκτός του χώρου, αφού θα έχουν την τιμητική τους τα διαμάντια, τα πανάκριβα περιδέραια και οι τουαλέτες με υπογραφή των μεγαλύτερων οίκων μόδας. Όσο για το μενού; Πανάκριβα γκουρμέ πιάτα και σαμπάνιες με φύλλα χρυσού.

Ο αντιδήμαρχος Μυκόνου παραδέχθηκε ανοιχτά στην καθημερινή εφημερίδα, ότι πρόκειται για αυθαίρετη κατασκευή, ωστόσο, όπως διευκρίνισε, βρίσκεται σε ιδιόκτητο οικόπεδο. «Σε δύο ημέρες δεν θα υπάρχει εκεί τίποτα. Ηδη κλιμάκιο της Πολεοδομίας, που έλεγξε εξονυχιστικά τον χώρο, απεφάνθη πως πρόκειται αποκλειστικά για λυόμενο, χωρίς μπετά. Όσον αφορά τα μέτρα ασφαλείας στην περιοχή, φυσικά και είναι αυξημένα από τη στιγμή που καλεσμένοι της οικογένειας είναι σημαντικές προσωπικότητες από το εξωτερικό. Εχει ενημερωθεί αρμοδίως και το υπουργείο Δημόσιας Τάξης. Δεν είναι κάτι διαφορετικό από τα μέτρα που παίρνονται στην Αθήνα με τις επισκέψεις επισήμων» λέει ο Μιλτιάδης Ατζαμόγλου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved