«Κακομαθημένος ο Ουίλιαμ. Ο Χάρι θα ήταν σπουδαίος βασιλιάς»
VIP Life

«Κακομαθημένος ο Ουίλιαμ. Ο Χάρι θα ήταν σπουδαίος βασιλιάς»

Νέες αποκαλύψεις από τον πρώην σωματοφύλακα της πριγίπισσας Νταϊάνα που αναμένονται να συζητηθούν. 

Στο βιβλίο του, ο Ken Wharfe, ο οποίος εκτός από προσωπικός σωματοφύλακας της πριγκίπισσας Νταϊάνας ήταν και υπεύθυνος για την φύλαξη των δύο γιων της μιλά για τους πρίγκιπες και κάνει την σύγκριση.

Το 1986 για πρώτη φορά ο σωματοφύλακας επισκέφθηκε το παλάτι του Κένσιγκτον για να γνωρίσει από κοντά την Νταϊάνα και τους δύο γιους της. «Δεν σας ζηλεύω Κεν, θα είναι μεγάλη ενόχληση», του είπε εκείνη αναφορικά με την προστασία των παιδιών της. Εκείνη την στιγμή ο μικρός πρίγκιπας Ουίλιαμ που έπαιζε πιάνο, φώναξε: «Δεν είμαι μεγάλη ενόχληση», ενώ ο Χάρι, αναποδογύρισε ένα βάζο με λουλούδια και η μητέρα τους άρχισε να κυνηγά τα δύο παιδιά μέσα στο δωμάτιο.

«Ο Χάρι θα μπορούσε να είναι σπουδαίος βασιλιάς, αλλά, δυστυχώς, αυτό δεν θα συμβεί», γράφει ο Ken Wharfe αιτιολογώντας την άποψή του λέγοντας πως ο πρίγκιπας Ουίλιαμ αισθανόταν πάντα ξεχωριστός από την συμπεριφορά που είχαν απέναντί του όλοι και όταν λέμε όλοι, εννοούμε… όλοι. Υπήρχε ευτυχώς η μητέρα του, και ηνταντά του, Όλγα Πάουελ, που φρόντιζαν να τον «προσγειώνουν στη γη. Από την άλλη, ο πρίγκιπας Χάρι, ήταν αστείος και καθόλου ντροπαλός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved