Δυο πρίγκιπες σε πόλεμο
VIP Life

Δυο πρίγκιπες σε πόλεμο

Σε διαμάχη βρίσκονται ο πρίγκιπας Κάρολος και ο αδελφός του Άντριου. 

Ο δεύτερος θέλει να εξασφαλίσει το καλύτερο δυνατό για τις κόρες του και γι’ αυτό τον λόγο έστειλε επιστολή στην βασίλισσα Ελισάβετ, από την οποία ζητάει να επιλυθεί του θέματος το συντομότερο δυνατό.

Ο δούκας του Γιορκ, Άντριου θέλει οι κόρες του ως «επίσημες εκπρόσωποι του στέμματος» να έχουν ανάλογα δικαιώματα με τα ξαδέλφια τους Ουίλιαμ και Χάρι. Με την ιδιότητα αυτή θα μπορέσει να τους εξασφαλίσει δημόσια επιχορήγηση από τα χρήματα που διατίθενται στα μέλη της βασιλικής οικογένειας, καθώς και καλύτερες συνθήκες διαβίωσης. Ο Κάρολος αντιτίθεται σε αυτό.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «Express», ο 56χρονος πρίγκιπας Αντριου ζητεί με την επιστολή προς τη βασίλισσα Ελισάβετ οι δύο κόρες του να ασκούν πλήρως τα βασιλικά καθήκοντα. Ο δούκας του Γιορκ ζητεί επίσης να αποκτήσουν μια καλύτερη κατοικία στα ανάκτορα του Κένσινγκτον, καθώς δεν τους διατίθενται παρά «μόνο» μικρά διαμερίσματα. Για τον Αντριου η υπόθεση επείγει. Ήδη η Κέιτ, ο Ουίλιαμ και ο Χάρι έχουν επισκιάσει τη Βεατρίκη και την Ευγενία, οι οποίες είναι στην έβδομη και την όγδοη θέση στη σειρά διαδοχής. Η κατάσταση θα επιδεινωθεί, καθώς ο πρίγκιπας Τζσρτζ και η πριγκίπισσα Σαρλότ μέγαλώνουν. Και τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα, όταν η Ελισάβετ αποβιώσει.

Η ιδέα του θανάτου της μητέρας του τρομοκρατεί τον Αντριου, με τον Κάρολο να στέφεται βασιλιάς και τις ανιψιές «να μπαίνουν τελείως στο περιθώριο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved