Δεν έχει ξαναγίνει! Ο μεγιστάνας έβαλε καταχώρηση σε εφημερίδες για το χωρισμό του με την εστεμμένη
VIP Life

Δεν έχει ξαναγίνει! Ο μεγιστάνας έβαλε καταχώρηση σε εφημερίδες για το χωρισμό του με την εστεμμένη

65χρονος μεγιστάνας στο Χονγκ Κονγκ δεν δίστασε να βάλει καταχώριση σε εφημερίδες για να ξεκαθαρίσει ότι η σχέση του με πρώην εστεμμένη έχει τελειώσει εδώ και χρόνια

Ολοσέλιδη καταχώριση σε εφημερίδες, όπως αναφέρει η espresso επιστράτευσε μεγιστάνας από το Χονγκ Κονγκ για να ξεκαθαρίσει ότι η πολύχρονη σχέση του με πρώην εστεμμένη έχει τελειώσει εδώ και δύο χρόνια.

Ο 65χρονος Λάου και η 37χρονη Ιβόν Λούι Λάι Κουάν διατηρούσαν σχέση από το 2002, χωρίς να παντρευτούν, και απέκτησαν δύο παιδιά. Παράλληλα, από το 2003 έως σήμερα ο Λάου διατηρεί δεσμό με τη ρεπόρτερ Τζαν Χόι Γουάν, με την οποία έχει αποκτήσει επίσης δύο παιδιά. Τον Αύγουστο άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες για τον χωρισμό του με την Ιβόν Λούι, όμως, σύμφωνα με τον μεγιστάνα, γράφτηκαν πολλές ανακρίβειες. Γι' αυτό ο Λούι, που έχει σοβαρά προβλήματα υγείας καθώς πάσχει από νεφρική ανεπάρκεια, καρδιοπάθεια και διαβήτη, διαθέτει περιουσία 12.206.000.000 ευρώ και έχει καταδικαστεί για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, αποφάσισε να επέμβει δημοσιεύοντας ολοσέλιδη ανακοίνωση στις εφημερίδες του Χονγκ Κονγκ.

«Χωρίσαμε το 2014 και από τότε δεν έχουμε οποιαδήποτε σχέση, εκτός του ότι είναι η μητέρα δύο παιδιών μου» ξεκαθαρίζει στο πρώτο από τα πέντε σημεία της ανακοίνωσης όπως αναφέρει το δημοσίευμα της espresso. Σπεύδει να αναφέρει ότι συντηρεί τα παιδιά τους, πληρώνει για τη μόρφωσή τους και θα συνεχίσει να το κάνει, ωστόσο διευκρινίζει ότι η Λούι δεν πρόκειται να λάβει ούτε σεντ από εκείνον. «Πριν από τον χωρισμό μας συντηρούσα και φρόντιζα την κυρία Λούι και της έδωσα πολλά χρήματα, κοσμήματα και άλλα δώρα, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τα 242.000.000 ευρώ» λέει χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι η πρώην σύντροφός του έχει μαζέψει αρκετό πλούτο ώστε να διάγει πολυτελή ζωή χωρίς τη βοήθειά του.

Για όσους έχουν αμφιβολίες, αναφέρει ότι το 2015 κατέληξε σε γραπτή συμφωνία με τη Λούι, σύμφωνα με την οποία κανένας δεν χρωστάει τίποτα στον άλλον. «Δεν έχω καμία πρόθεση στο μέλλον να της δώσω χρήματα ή δώρα» ξεκαθαρίζει. Διευκρινίζει ωστόσο ότι, επειδή τα παιδιά τους είναι μικρά, της έχει επιτρέψει να μένει σε σπίτι του και να χρησιμοποιεί το ιδιωτικό τζετ και τα αυτοκίνητά του για τις μετακινήσεις της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved