Όργιο φημών! Αυτή είναι η νέα ερωμένη του Αλβάρο- Η οργή της Αθηνάς
VIP Life

Όργιο φημών! Αυτή είναι η νέα ερωμένη του Αλβάρο- Η οργή της Αθηνάς

Νέα γυναίκα φαίνεται πως έχει μπει στη ζωή του Αλβάρο ντε Μιράντα

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου πρόκειται για την εντυπωσιακή παρουσιάστρια Ντενίς Σεβέρο, η οποία είναι αναγνωρίσιμη και συχνά φιγουράρει σε περιοδικά lifestyle.

Φήμες, θέλουν την Ντενίς Σεβέρο να έχει γνωρίσει και την κόρη του Αλβάρο, κάτι που δείχνει ότι η σχέση τους έχει προχωρήσει και δείχνει να είναι σοβαρή.

Ο Αλβάρο ντε Μιράντα από την πλευρά του και με την συμβουλή των δικηγόρων του, όχι μόνο δεν έχει κάνει κάποια δήλωση για τα δημοσιεύματα αυτά, αλλά προσπαθεί να προστατεύσει και την προσωπική του ζωή όσο καλύτερα γίνεται, έτσι ώστε να μην χρησιμοποιηθούν στοιχεία εναντίον στον δικαστικό αγώνα που έχει με την Αθηνά Ωνάση για το μοίρασμα της περιουσίας. Μάλιστα, αυτό θα γίνει τον Μάρτιο του 2017.

Από την πλευρά της η Αθηνά Ωνάση έχει στα χέρια της το προγαμιαίο συμβόλαιο που αναφέρει πως σε περίπτωση διαζυγίου προβλέπει αποζημίωση ένα εκατομμύριο ευρώ για κάθε χρόνο έγγαμου βίου. Βέβαια, η χρυσή κληρονόμος είναι ενημερωμένη για όσα γράφονται και ακούγονται και το μόνο που επιθυμεί είναι να τελειώσει όσο πιο γρήγορα και αναίμακτα γίνεται όλο αυτό και να βγει το διαζύγιο. Μάλιστα, πηγές αναφέρουν πως έχει πάρει απόφαση πως ο πρώην σύζυγός της –πια- την απατούσε αρκετά χρόνια πριν χωρίσουν, αλλά δεν περίμενα να φτιάξει τόσο γρήγορα τη ζωή του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved