Πρίγκιπας Χάρι: Η αδελφή της αγαπημένης του ετοιμάζει βιβλίο «βόμβα»
VIP Life

Πρίγκιπας Χάρι: Η αδελφή της αγαπημένης του ετοιμάζει βιβλίο «βόμβα»

Η αδελφή της Μέγκαν Μαρκλ ετοιμάζει ένα βιβλίο «βόμβα», αφού είναι έτοιμη να εκθέσει όχι μόνο τον εαυτό της, αλλά και την οικογένειά της. 

Αυτή η είδηση, έχει προκαλέσει αναστάτωση στο Μπάκιγχαμ, καθώς η Σαμάνθα Γκραντ θ’ αποκαλύψει και άγνωστες πτυχές της σχέσης της αδελφής της Μέγκαν με την βασιλική οικογένεια.

Η 51χρονη Σαμάνθα Γκραντ που είναι καθηλωμένη σε αναπηρική καρέκλα εξαιτίας της σκλήρυνσης κατά πλάκας, στις σελίδες των απομνημονευμάτων της με τίτλο «Το ημερολόγιο της αδελφής της αδίστακτης πριγκίπισσας» θα αναφέρεται στις κόντρες των μελών της βασιλικής οικογένειας, αλλά και τις «βασιλικές» φιλοδοξίες της 35χρονης Μέγκαν.

Μάλιστα, ο αδελφός της και η μητέρα της προσπάθησαν να της αλλάξουν γνώμη χωρίς αποτέλεσμα και έτσι έσπευσαν να διαχωρίσουν τη θέση τους. Τέλος, όπως γράφει η «Daily Star» θ’ αναφερθεί και σε πράγματα που σίγουρα δεν θ’ αρέσουν στην Μέγκαν. Η Σαμάνθα υποστηρίζει ότι η ετεροθαλής αδελφή της ήθελε πάντα να γίνει πριγκίπισσα τονίζοντας ότι η συμπεριφορά της δεν αρμόζει σε αυτό τον τίτλο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved