Γάμος α λα Bollywood
VIP Life

Γάμος α λα Bollywood

Άρωμα Ινδίας ανέδιδε για τέσσερα 24ωρα το κέντρο της Αθήνας, αφού ο Ινδός κροίσος Καράν Ισρανί και η σύζυγος του, Μόνικα, επέλεξαν την ελληνική πρωτεύουσα για να παντρέψουν την κόρη τους, Σερένα, με τον Ατζάι Ραμνανί, επίσης ινδικής καταγωγής.

Περισσότεροι από 400 καλεσμένοι, που ταξίδεψαν από κάθε γωνιά της Γης, διασκέδασαν σε ολονύχτια πάρτι από την Ακρόπολη μέχρι την παραλιακή και ξεναγήθηκαν στα τουριστικά αξιοθέατα της πόλης, φέρνοντας νωρίτερα την «Ανάσταση» για πολλές επιχειρήσεις, αφού εκτιμάται ότι ίο κόστος του γάμου και της φιλοξενίας των καλεσμένων ξεπέρασε το 1 εκατ. ευρώ.

Νωρίς το απόγευμα της περασμένης Κυριακής το νεαρό ζευγάρι πήρε τη θέση του κάτω από τη στολισμένη οροφή της σάλας του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρετανία'», όπου είχαν τοποθετηθεί κομψά καθίσματα.

Μια εντυπωσιακή σύνθεση με βάση τα κόκκινα τριαντάφυλλα, αλλά και κατακόκκινες γιρλάντες κρέμονταν από πάνω τους, ενώ πατούσαν σε ένα στρώμα από ροδοπέταλα που είχαν σκορπιστεί στο δάπεδο για αυτούς. Οι καλεσμένοι περνούσαν από έναν διάδρομο με λιτή διακόσμηση, λευκά κεριά, φανάρια και μπουκέτα από λευκές ορτανσίες, ενώ τους υποδέχονταν κοπέλες με λευκά αρχαιοελληνικά φορέματα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved