Μαυρολέων-Τέρι: Η απόλυτη χλιδή στον γάμο τους στο Ρίο
VIP Life

Μαυρολέων-Τέρι: Η απόλυτη χλιδή στον γάμο τους στο Ρίο

Ο Βασίλης Μαυρολέων και η make up artist Έιμι Τέρι αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης κάτω από το άγαλμα του Χριστού στο Ρίο Ντε Τζανέιρο. 

Με ένα τριήμερο πάρτι, που είχε πολλούς επιφανείς καλεσμένους, η make up artist από τη Βρετανία και ο γόνος της γνωστής οικογενείας εφοπλιστών ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Οι εορτασμοί για τον γάμο, που έγιναν στις 3 το μεσημέρι της Παρασκευής 26 Μαΐου, ενώ ξεκίνησαν την Πέμπτη, με ένα πάρτι που περιλάμβανε βόλεϊ στην άμμο και κοκτέιλ στο ξενοδοχείο Fasano.

Η Παρασκευή, ωστόσο, ήταν η μεγάλη ημέρα. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου σε ένα ονειρικό σκηνικό. Μία θρησκευτική τελετή γεμάτη πλούτο, λάμψη και παραμυθένιο σκηνικό στήθηκε στην εκκλησία του Sao Francisco de Paula, στο κέντρο της πόλης.

Η πρόσκληση που έστειλε το ζευγάρι ήταν χειρόγραφη και εκλεπτυσμένη, όπως ακριβώς και η διακόσμηση με γιρλάντες από λευκά λουλούδια με φόντο το πράσινο της φύσης.

Η Έιμι για την ξεχωριστή αυτή μέρα της ζωής της επέλεξε ένα επιβλητικό λευκό νυφικό του Ιταλού σχεδιαστή Τζιαμπατίστα Βάλι, με ογκώδη φούστα, μακριά ουρά και φουσκωτά, χυτά μανίκια, που αναδείκνυαν τέλεια το καλλίγραμμο κορμί της.

Μετά το μυστήριο ακολούθησε δεξίωση στο Parque Lage δίπλα στην πισίνα με πλούσιο μπουφέ, χορευτές καποέιρα, ενώ η διακόσμηση έδειχνε το γούστο των νεόνυμφων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved