Το βιβλίο για την Καμίλα που τάραξε και πάλι το παλάτι
VIP Life

Το βιβλίο για την Καμίλα που τάραξε και πάλι το παλάτι

To love story της με τον Κάρολο τάραξε συθέμελα τη μοναρχία, χαρίζοντας της τον τίτλο της «βασιλικής αντροχωρίστρας», που διέλυσε το γάμο του με την Νταϊάνα και βύθισε την πριγκίπισσα στην κατάθλιψη.

Στην πραγματικότητα, όμως η Καμίλα ήταν θύμα της δειλίας του Κάρολου, ο οποίος όχι μόνο δε δίστασε να της εξομολογηθεί τον έρωτα του αλλά στην πορεία την ικέτευε να ματαιώσει τον γάμο της και έκλαιγε στην αγκαλιά της λίγες ώρες πριν παντρευτεί την Νταϊάνα.

Η δική της version των γεγονότων αποκαλύπτεται, όπως αναφέρει η espresso, για πρώτη φορά μέσα από τη βιογραφία που κυκλοφορεί αυτήν την εβδομάδα στη Βρετανία. Η συγγραφέας Πένι Τζούνορ κατάφερε να μιλήσει με άτομα του στενού της περιβάλλοντος για την παράνομη σχέση με τον Κάρολο, από την γνωριμία τους μέχρι και τον γάμο.


«Εκείνος την ερωτεύτηκε σχεδόν κεραυνοβόλα και εκείνη ενέδωσε στο φλερτ του, θεωρώντας το χρυσή ευκαιρία να κάνει τον Αντριου Πάρκερ Μπόουλς να ζηλέψει. Λίγους μήνες αργότερα, την Πρωτοχρονιά του 1972, ο Κάρολος έπρεπε να φύγει για ένα πολύμηνο ταξίδι με τη βασιλική φρεγάτα. Δεν κατάφερε όμως να βρει τη δύναμη να της εκφράσει το μέγεθος του, ερωτά του, με αποτέλεσμα εκείνη να αφοσιωθεί και πάλι στη σχέση με τον Μπόουλς, ο οποίος τελικά τη ζήτησε σε γάμο το 1973.

Η Καμίλα ενημέρωσε τον Κάρολο για τον επικείμενο γάμο της με ένα γράμμα, ραγίζοντας την καρδιά του. Μία εβδομάδα πριν ντυθεί νύφη, ο Κάρολος έκανε μια τελευταία προσπάθεια να τη μεταπείσει, ζητώντας της να ματαιώσει τον γάμο, η οποία όμως έπεσε στο κενό. Αρκετά χρόνια αργότερα, οι ρόλοι θα αντιστρέφονταν με τον Κάρολο να ντύνεται γαμπρός παρά τη θέληση του και να κλαίει στην αγκαλιά της την παραμονή του γάμου του με την Νταϊάνα», αναφέρεται μεταξύ άλλων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved