Άγρια σύγκρουση στην Πριγκιπική οικογένεια για τον… γάμο του γιου τους
VIP Life

Άγρια σύγκρουση στην Πριγκιπική οικογένεια για τον… γάμο του γιου τους

Άγρια σύγκρουση έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον πρίγκιπα του Ανόβερο και εν διαστάσει σύζυγο της Καρολίνα του Μονακό Ερνέστο Αύγουστο και τον συνονόματο γιο του, με αφορμή τον επικείμενο γάμο του 30χρονου με τη Ρωσίδα σχεδιάστρια μόδας Εκατερίνα Μαλίσεβα.

Αν και ο γάμος έχει προγραμματιστεί για το ερχόμενο Σάββατο 8 Ιουλίου, στον πύργο της οικογένειας στο Ανόβερο, ο 63χρονος πρίγκιπας δήλωσε σε συνέντευξή του στη γερμανική οικονομική εφημερίδα «Handelsblatt» ότι δεν σταματά να ελπίζει πως ο γιος του θα «λογικευτεί» και θα τον ακυρώσει. Σύμφωνα με την εφημερίδα, η σύγκρουση αφορά το μέλλον της οικογενειακής περιουσίας στη Γερμανία μετά τον γάμο αυτόν, κυρίως εδάφη και δάση στην Κάτω Σαξονία. Μέσω δικηγόρων ζητά από τον γιο του να του επιστρέψει δώρα που του είχε κάνει το 2004 και το 2006, ενώ παράλληλα αρνείται να «αναγνωρίσει» τον γάμο.

«Δεν μου ήταν εύκολο να πάρω την απόφαση, καθώς αυτή αφορά τον γιο μου, αλλά βλέπω ότι είμαι αναγκασμένος προκειμένου να προασπίσω τα συμφέροντα του οίκου του Ανόβερο και την περιουσία του, συμπεριλαμβανομένης της πολιτιστικής, τα οποία αποτελούν ιδιοκτησία του εδώ και αιώνες» δήλωσε ο πρίγκιπας του Ανόβερο, προσθέτοντας πως ελπίζει ο γιος του να σκεφτεί τελικά το απώτερο συμφέρον της οικογένειας και να υποχωρήσει. «Είμαι έτοιμος για συζήτηση και για συμφιλίωση» πρόσθεσε ο μακρινός ξάδελφος της βασίλισσας της Αγγλίας Ελισάβετ.

Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved