Χαμός στο παλάτι- Γιατί ο Κάρολος δεν μιλιέται με τους γιους
VIP Life

Χαμός στο παλάτι- Γιατί ο Κάρολος δεν μιλιέται με τους γιους

Οι σχέσεις τους δεν είναι όπως παλιά.

Ο πρίγκιπας Κάρολος το τελευταίο διάστημα είναι δυσαρεστημένος με τους γιους του, παρά το γεγονός ότι κάτι τέτοιο δεν θέλουν να βγει προς τα έξω για να μην χαλάσει η εικόνα τους.

Η δυσαρέσκειά του δεν οφείλεται στον αρραβώνα του Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ παρά το γεγονός ότι η ανακοίνωση του αρραβώνα του και ο παροξυσμός για την νέα πριγκίπισσα έχει εκτινάξει τη δημοφιλία του ζευγαριού. Κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και πριν έξι χρόνια όταν η Κέιτ Μίντλετον συστηνόταν στον λαό ως η νέα πριγκίπισσα. Όλα αυτά, είχαν σαν αποτέλεσμα η δημοφιλία του πρίγκιπα Κάρολου να είναι σχεδόν ανύπαρκτη και ο ίδιος με έρευνες αναζητά κατά πόσο έχει επηρεαστεί η δημοφιλία του και σε τι επίπεδο βρίσκεται. Η αγωνία του είναι δικαιολογημένη, αφού πρόκειται να γίνει ο βασιλιάς της Μεγάλης Βρετανίας και όπως είναι γνωστό βασιλιάς χωρίς αποδοχή και δημοφιλία δεν γίνεται.

Σύμφωνα με την Daily Mail, όταν ήταν παντρεμένος με την Νταϊάνα δεν μπόρεσε ποτέ να αποδεχθεί ότι ο κόσμος λάτρευε εκείνη, όχι αυτόν. Όλοι ήθελαν να την δουν και να την αγγίξουν ενώ για εκείνον έδειχναν μια αδιαφορία.

Όταν ο Κάρολος γίνει βασιλιάς θα πρέπει να κάνει βασίλισσα και την Καμίλα, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από τις σχέσεις με τους γιου του και κατά πόσο θα συμφωνήσουν.

Η ρήξη ανάμεσα σε πατέρα και γιους ήρθε το καλοκαίρι όταν προβλήθηκε το ντοκιμαντέρ για την Νταϊάνα όπου εκείνη δεν αναφέρθηκαν ούτε στον Κάρολο, ούτε στην Καμίλα πράγμα που την δυσαρέστησε, αφού παλιότερα έδειχναν να την έχουν αποδεχτεί.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Κάρολος είναι στεναχωρημένος με τους γιου του, αφού δεν του αναγνωρίζουν ότι η μάχη που έδωσε παλιότερα εκείνος για την Καμίλα προκειμένου να γίνει αρεστή από το παλάτι, είχε ως αποτέλεσμα ν’ αλλάξουν πολλά πράγματα και εκείνοι με την σειρά τους να παντρευτούν εκείνες που ήθελαν χωρίς ν’ ανήκουν σε κάποια βασιλική οικογένεια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved