Η Αθηνά ξανά στο βάθρο
VIP Life

Η Αθηνά ξανά στο βάθρο

Τον τελευταίο καιρό η Αθηνά Ωνάση μονοπωλεί τον διεθνή Τύπο με το διαζύγιο της με τον Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο.

Ωστόσο, η «χρυσή» κληρονόμος φαίνεται ότι έχει αφήσει πίσω της όλα όσα την πλήγωσαν και πατά ξανά γερά στα πόδια της. Δεν είναι τυχαίο ότι ταξίδεψε στο Κατάρ και όχι μόνο έλαβε μέρος σε αγώνες ιππασίας, αλλά, όπως αναφέρει το Secret, κατέλαβε και μία θέση στο βάθρο.

Είναι, άλλωστε, γεγονός ότι η σχέση της με ία άλογα της και την ιππασία έπαιζε σε ολόκληρη τη ζωή της καταλυτικό ρόλο. Η αλήθεια είναι ότι, λόγω των δύσκολων συνθηκών που έπρεπε να αντιμετωπίσει, πέρασε μεγάλο διάστημα για να διεκδικήσει με αξιώσεις κάποιο έπαθλο σε αγώνες. Ωστόσο, φαίνεται ότι η εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση αρχίζει σιγά-σιγά να ξαναβρίσκει τον εαυτό της.

Σαφής ένδειξη είναι ότι πλέον, μετά τα όσα συνέβησαν στην προσωπική της ζωή και έγιναν πρωτοσέλιδο σε όλο τον πλανήτη, συμμετείχε και πάλι σε επίσημους αγώνες. Βέβαια, το τελευταίο διάστημα η Αθηνά Ωνάση συχνά βρισκόταν στο παρασκήνιο και στήριζε με όποιο τρόπο μπορούσε τις αθλητικές διοργανώσεις, αλλά, όπως σχολίαζαν ξένα έντυπα που ασχολούνται με το συγκεκριμένο άθλημα, δεν ήταν σε φόρμα για να καταφέρει να διακριθεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved