Harry-Meghan: Έρχονται στη Ζάκυνθο- Τι λέει ο δήμαρχος του νησιού;
VIP Life

Harry-Meghan: Έρχονται στη Ζάκυνθο- Τι λέει ο δήμαρχος του νησιού;

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle θα παντρευτούν στις 19 Μαϊου.

Ωστόσο, δημοσιεύματα θέλουν το ζευγάρι πριν το μεγάλο γεγονός να επισκέπτονται στην Ελλάδα για μια mini κρουαζιέρα. Αυτό, ταιριάζει απόλυτα και με τα δημοσιεύματα που θέλουν τον πρίγκιπα Κάρολο να επισκέπτεται την χώρα μας αρχές Μαϊου.

Το ζευγάρι σύμφωνα με όσα γράφονται, θα ταξιδέψει αεροπορικώς στην Κέρκυρα όπου θα επιβιβαστούν σε γιοτ για την κρουαζιέρα τους στα νησιά του Ιονίου όπως την Ζάκυνθο και την Λευκάδα, αγαπημένος προορισμός του Καρόλου.

Η εφημερίδα Secret επικοινώνησε αντιπρόεδρο της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Ζακύνθου, ο οποίος δήλωσε: «Θα ήταν τιμή μας να έρθουν ο πρίγκιπας Χάρι και η μέλλουσα σύζυγος του στο νησί μας. Δεν έχουμε καμία παραπάνω ενημέρωση ή λεπτομέρειες, αλλά φαντάζομαι ότι μόλις έρθουν θα ενημερωθούμε. Θα ήταν τιμή, χαρά και φυσικά τρομερή διαφήμιση για το νησί μας μια τέτοια επίσκεψη. Λόγοι ασφαλείας αλλά και πρωτοκόλλου δεν θα επέτρεπαν περαιτέρω λεπτομέρειες αν έρθουν στο φως. Το νησί μας είναι ένας προορισμός σπουδαίας ομορφιάς, με ιδιαίτερη τοπική και αυθεντική ταυτότητα και μοναδικό πολιτισμό»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved