Στα «μαχαίρια» Σαντάλ – Λετίθια
VIP Life

Στα «μαχαίρια» Σαντάλ – Λετίθια

Ένα γαλαζοαίματο οποίο εμπλέκεται και ο ελληνικός βασιλικός «οίκος», συζητείται εντόνως το τελευταίο διάστημα σε όλα τα βασιλικά σαλόνια της Ευρώπης και τα ΜΜΕ.

Πρόκειται για τις κακές σχέσεις μεταξύ της βασίλισσας της Ισπανίας, Λετίθια, και της συζύγου του πρίγκιπα Παύλου της Ελλάδας, Μαρί Σαντάλ.

Οι ψίθυροι, όπως αναφέρει δημοσίευμα του Secret, ξεκίνησαν από το γεγονός ότι η τελευταία δεν παρέστη στους εορτασμούς για τα 80 χρόνια της τέως βασίλισσας της Ισπανίας Σοφίας, με τους δημοσιογράφους που «καλύπτουν» τους γαλαζοαίματους της χώρας της Ιβηρικής να αποδίδουν την εξέλιξη αυτή στις κακές σχέσεις Λετίθια - Μαρί-Σαντάλ.

Η σημερινή, γοητευτική βασίλισσα της Ισπανίας από την εποχή που ήταν πριγκίπισσα των Αστουριών είχε επαφές με την ελληνική οικογένεια της Σοφίας. Δεν είναι τυχαίο ότι έδωσε το «παρών» στον γάμο του πρίγκιπα Νικολάου με την Τατιάνα Μπλάτνικ στις Σπέτσες, τον Αύγουστο του 2010. Στην Ελλάδα βρέθηκε ξανά για το μνημόσυνο των 50 ετών από τον θάνατο του βασιλιά Παύλου της Ελλάδας, στο Τατόι, το 2014. Από τότε, ωστόσο, και αφού φόρεσε το στέμμα της βασίλισσας κυρίως τα ισπανικά ΜΜΕ διακρίνουν μια μεταστροφή στη συμπεριφορά της έναντι των Ελλήνων γαλαζοαίματων συγγενών της πεθεράς της, ιδίως απέναντι στη Μαρί-Σαντάλ.

Ως παράδειγμα, μάλιστα, φέρνουν τα 50ά γενέθλια του πρίγκιπα Παύλου της Ελλάδας, που πραγματοποιήθηκαν πέρυσι στο Λονδίνο, όπου πήγε ο βασιλιάς της Ισπανίας Φίλιππος, χωρίς όμως να τον συνοδεύει η σύζυγος του. Αυτό, ωστόσο, που αποτέλεσε το... κερασάκι στην τούρτα των φημών για τη διάρρηξη των σχέσεων των δύο γυναικών ήταν όταν, πέρυσι, η σύζυγος του πρίγκιπα Παύλου ξεσπάθωσε διαδικτυακά εναντίον της βασίλισσας Λετίθια με αφορμή το βίντεο στο οποίο η δεύτερη εμφανίστηκε να έχει έντονη στιγμή με την πεθερά της, την τέως βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία. Το βίντεο έκανε τον γύρο του Διαδικτύου, προκαλώντας ποικίλα σχόλια, ενώ προκάλεσε και το ενδιαφέρον των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Οι δημοσιογράφοι του ισπανικού στέμματος είχαν δημιουργήσει κάποιες προσδοκίες για την αποκατάσταση των σχέσεων των δύο γυναικών, αφού όλοι ανέμεναν να συναντηθούν στη Μαδρίτη, με αφορμή τα γενέθλια της βασίλισσας Σοφίας. Τελικά, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, οι προσδοκίες δεν επιβεβαιώθηκαν, καθώς η Μαρί-Σαντάλ και ο σύζυγος της, Παύλος, δεν ταξίδεψαν στην ισπανική πρωτεύουσα για να τιμήσουν την 80χρονη Σοφία. Επισήμως επικαλέστηκαν τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις στη Νέα Υόρκη, όπου ζουν, χωρίς να δώσουν περαιτέρω διευκρινίσεις, με τις κακές γλώσσες, ωστόσο, να ισχυρίζονται ότι σκοπίμως δεν πήγαν στη γιορτή, καθώς αιτία είναι η... Λετίθια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved