Πριγκιπικός γάμος στο Μονακό! Παντρεύτηκε η Σαρλότ Κασιράγκι τον εκλεκτό της καρδιάς της! (Photos)
VIP Life

Πριγκιπικός γάμος στο Μονακό! Παντρεύτηκε η Σαρλότ Κασιράγκι τον εκλεκτό της καρδιάς της! (Photos)

Η κόρη της της Καρολίνας του Μονακό και εγγονή της  Γκρέις Κέλι, Σαρλότ Κασιράγκι παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Ντιμίτρι Ράσαμ σε μια παραμυθένια τελετή.

Ο γάμος της τελέστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο Παλάτι των Μονεγάσκων. Κι ενώ όλοι θα περίμεναν να δουν μια τελετή… πριγκιπική, είδαν κάτι εντελώς διαφορετικό.

Ναι μεν ρομαντική και με όλα τα καλά ενός πριγκιπικού γάμου αλλά είχε στοιχεία που το ζευγάρι είχε επιλέξει.

Η τελετή ήταν πολιτική και όχι θρησκευτική ενώ η Σαρλότ Κασιράγκι επέλεξε να φορέσει ένα κομψότατο μίνι νυφικό που αναδείκνυε την άψογη σιλουέτα της και μάλιστα δεν ήταν λευκό αλλά ασημί.

Οι γόβες της ήταν στην ίδια απόχρωση ενώ τα διαμάντια έλαμπαν πάνω της.

Αυτό που αξίζει να αναφερθεί είναι το γεγονός ότι όλο το look της θύμισε έντονα, αυτό της γιαγιάς της Γκρέις Κέλι στον αρραβώνα της με τον πρίγκιπα Ρενιέ του Μονακό.

Στη δεύτερη δεξίωση η Σαρλότ εμφανίστηκε με ένα εντελώς διαφορετικό νυφικό φόρεμα.

Λευκό με σατέν ύφασμα με πολύ εντυπωσιακό μπούστο και σκίσιμο στο μπροστινό μέρος ενώ τον λαιμό της στόλιζε ένα διαμαντένιο κολιέ του οίκου Cartier το οποίο ανήκε επίσης στην Γκρέις Κέλι.

Ο πολιτικός γάμος του όμορφου ζευγαριού έγινε σε πολύ στενό κύκλο. Το παρών έδωσαν οι οικογένειες του ζευγαριού ενώ παρούσα ήταν και η βασιλική οικογένεια του Μονακό.

Για τη Σαρλότ Κασιράγκι αυτός είναι ο πρώτος της γάμος, ωστόσο είναι μητέρα ενός παιδιού από τη σχέση της με τον κωμικό ηθοποιό Γκαντ Ελμαλέχ. Οι δυο τους άρχισαν να βγαίνουν το 2011 και ο γιος τους Ραφαέλ γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 2013.

Η σχέση τους ωστόσο δεν έφτασε μέχρι τον γάμο, γι' αυτό ο 5χρονος πλέον μικρούλης δεν βρίσκεται στη σειρά για τη διαδοχή του θρόνου των Μονεγάσκων. Για τον Ντιμίτρι Ρασάμ, γιο της Καρόλ Μπουκέ, είναι ο δεύτερος γάμος, αφού υπήρξε παντρεμένος με το μοντέλο Μάσα Νοβοσέλοβα και έχουν αποκτήσει μία κόρη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved