Γιάννης Κούστας: «Αυτοκρατορικά» βαφτίσια για την κόρη του! (Photos)
VIP Life

Γιάννης Κούστας: «Αυτοκρατορικά» βαφτίσια για την κόρη του! (Photos)

Λάμψη και χλιδή γνώρισε το Σαββατοκύριακο το νησί των Φαιάκων, με τα δύο μουσικά πάρτι που παρέθεσαν οι ευτυχισμένοι γονείς Γιάννης και Δήμητρα Κούστα για να γιορτάσουν τη βάπτιση της κορούλας τους Αικατερίνης.

Ακριβώς έναν χρόνο μετά τη γαμήλια «φιέστα» στο Σορέντο της Ιταλίας, όπως αναφέρει η espresso, περισσότεροι από διακόσιοι φίλοι της εφοπλιστικής οικογένειας από όλον τον κόσμο βρέθηκαν, αυτή τη φορά στην Κέρκυρα, για το ευτυχές γεγονός.

Από το βράδυ της περασμένης Πέμπτης άρχισαν να δένουν στο λιμάνι του νησιού mega yachts, με πρώτο το 50μετρο «Bellita» του δρος Γιάννη Κούστα. Εκεί ήταν και το «Mariu» της εφοπλιστικής οικογένειας Χατζηγιάννη, το «Hadia», το «Eleni και το «O’ceanos».


Το βράδυ της Παρασκευής, σ' ένα από τα ωραιότερα κτήματα του νησιού, στο καταπράσινο από ελιές και κυπαρίσσια κτήμα Βούλγαρη, ο Γιάννης και η Δήμητρα Κούστα υποδέχονταν έναν έναν τους καλεσμένους τους.

Εκτός από τους πλούσιους μπουφέδες και το εντυπωσιακό μπαρ που είχε στήσει η Φαίη Βαλλίδη στον υπέροχα φωταγωγημένο με κεριά χώρο, την παράσταση έκλεψε η live εμφάνιση του συγκροτήματος Mέλιsses, στο υπαίθριο θέατρο «Γαστούρ», που βρίσκεται μέσα στο κτήμα.

Εκεί ο Χρήστος Μάστορας ξεσήκωσε τους καλεσμένους, που τον αποθέωσαν στο «Ολα μοιάζουν καλοκαίρι», τραγούδι που χόρεψαν αγκαλιά οι ερωτευμένοι γονείς-οικοδεσπότες.


Το απόγευμα του Σαββάτου, με συγκίνηση και βυζαντινή μεγαλοπρέπεια, τελέστηκε στο εκκλησάκι της Παναγίας, που βρίσκεται στο κτήμα Βούλγαρη, η βάπτιση της Αικατερίνης Ι. Κούστα, με αναδόχους την επιχειρηματία Βασιλίνα Φλωρίδη και τον εφοπλιστή Δημήτρη Δαλακούρα.


Η νεοφώτιστη πήρε το όνομα της γλυκιάς μαμάς της Δήμητρας, Κατερίνας Ασκούνη, αλλά όλοι τη φωνάζουν χαϊδευτικά «Bellita».

Το μικρό εκκλησάκι είχε στολιστεί με ροζ, λευκά και κίτρινα τριαντάφυλλα, ενώ οι μπομπονιέρες και ο σταυρός της νεοφώτιστης ήταν δημιουργίες του οίκου Kessaris.

Μετά το μυστήριο ακολούθησε καθιστό δείπνο-υπερπαραγωγή στους κήπους του Αχίλλειου, όπου την παραμυθένια διακόσμηση και το art de la table -όλο σε ροζ χρωματικούς συνδυασμούς- είχε επιμεληθεί η εξπέρ του είδους Φαίη Βαλλίδη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved