Νιάρχος – Ζούκοβα: Όλα έτοιμα για το γάμο της δεκαετίας (Photos)
VIP Life

Νιάρχος – Ζούκοβα: Όλα έτοιμα για το γάμο της δεκαετίας (Photos)

Στη γειτονιά των αστέρων, το Beverly Hills αγόρασε μια βίλα αξίας 12 εκατομμυρίων δολαρίων η οικογένεια Νιάρχου. Σε αυτήν θα μείνουν μετά τον επικείμενο γάμο τους ο Σταύρος Νιάρχος με τη Ντάσα Ζούκοβα – Αμπράμοβιτς.

Η Ντάσα Ζούκοβα, πρώην σύζυγος του Ρώσου μεγιστάνα Ρομάν ΑμπράμοΒιτς και ο Σταύρος Νιάρχος αρραβωνιάστηκαν.

Η ανακοίνωση του αρραβώνα τους, ήταν η μεγάλη έκπληξη στο πρόσφατο πάρτι γενεθλίων της ΖούκοΒα. Το ζευγάρι πρόκειται να παντρευτεί μέσα στους επόμενους μήνες, πριν τελειώσει ο χρόνος και τώρα φροντίζουν τις λεπτομέρειες του γάμου τους.


Ο θρησκευτικός γάμος του ζευγαριού αναμένεται να είναι το μεγαλύτερο κοσμικό γεγονός της δεκαετίας για το παγκόσμιο τζετ σετ, με τα μέλη του να αναζητούν ήδη από τώρα τους οίκους μόδας που θα εμπιστευτούν για τις τουαλέτες και τα κοστούμια τους, μια και ο γάμος του Σταύρου Νιάρχου και της Ντάσα Ζούκοβα. θα διαθέτει προβολή και λάμψη ανάλογη με - αυτές Βασιλικών ζευγαριών.

Κουμπάροι θα είναι τα αδέρφια του Σταύρου Νιάρχου αλλά και κάποιες φίλες από το στενό περιβάλλον της Ντάσα ΖούκοΒα, ενώ το πιθανότερο είναι ότι τα παιδιά της από τον γάμο της με τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς θα τη συνοδεύσουν στην εκκλησία ως παρανυφάκια.


Τα μπάτσελορ πάρτι των Νιάρχου και Ζούκοβα φημολογείται ότι θα πραγματοποιηθούν στο Μεξικό, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα των παπαράτσι και εκεί όπου μια απλή γνωριμία εξελίχθηκε σε έναν μεγάλο έρωτα που σύντομα θα έχει παρργ βηο1. Ο Έλληνας κληρονόμος αρραβωνιάστηκε επισήμως τη Ρωσίδα καλλονή στο πάρτι των γενεθλίων της.

Το υπέροχο σπίτι

Η πρώην σύζυγος του μεγιστάνα Ρόμαν Αμπράμοβιτς είπε το «ναι» και το ζευγάρι προοανατολίζεται στο να κάνει φέτος τον γάμο. Η πρόταση έγινε στο Red Rooster στο Χάρλεμ της Νέας Υόρκης, όπως ανέφερε η Ρage Six της New York Post. Καλεσμένοι και παρόντες στο γεγονός λέγεται πως ήταν μεταξύ άλλων ο ΝτέιΒιντ Μπέκαμ, η ΛιΒ Τάιλερ, η Τόρι Μπαρτς και ο Λάρι Γκαγκόζιαν. Σύμφωνα με πηγή κοντά στο ζευγάρι που επικαλείται h εφημερίδα, Νιάρχος και Ζούκοβα συζητούν και σχεδιάζουν τις λεπτομέρειες της τελετής.


Από τον πρώτο της γάμο με τον Βαθύπλουτο Ρώσο, Ρομάν Αμπράμοβιτς, η Ζούκοβα απέκτησε δύο παιδιά. Το ζευγάρι χώρισε το 2017 κατόπιν κοινής τους απόφασης και έκτοτε διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις, δίνοντας μεγάλη προσοχή στα παιδιά τους. "Οι δυο τους παραμένουν φίλοι, γονείς των δύο παιδιών τους και συνεργάτες οε όλα τα project που δουλεύουν μαζί, συμπεριλαμβανομένου και του μουσείου της Μόσχας", δήλωσε ένας φίλος του ζευγαριού. Λίγους μήνες αργότερο, φούντωσαν οι φήμες για ένα νέο δεσμό και σύντομα η 38χρονη επιχειρηματίας και συλλέκτρια έργων τέχνης άρχισε να κάνει δημόσιες εμφανίσεις με τον Νιάρχο, με τον οποίο γνωρίζονταν από καιρό.

Η Ντάσα Ζούκοβα, πρώην σύζυγος του Ρώσου  μεγιστάνα Ρομάν ΑμπράμοΒιτς και ο Σταύρος Νιάρχος αρραβωνιάστηκαν.

Πρόσφατα το ζευγάρι εμφανίστηκε στον γάμο της Κάρλι Κλος και του Τζος Κούσνερ στο Γουαϊόμινγκ, με παρέα τον Ορλάντο Μπλουμ και την Κέιτι Περί. Η Ζούκοβα ζει σε ένα πολυτελέστατο σπίτι στο Upper East Side της Νέας Υόρκης. Παρά το γεγονός ότι οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες της είχαν ζητήσει άδεια κατεδάφισης για τις εγκαταστάσεις, η πανέμορφη αλλά παραμελημένη Βίλα σώθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή χάρη στον διάδοχο της δυναστείας Νιάρχου.

Και πολλοί είναι πλέον οι κάτοικοι της περιοχής που ευγνωμονούν το νεαρό εκατομμυριούχο για την αξιόλογη προσπάθεια του. Σήμερα, περίπου 8 χρόνια μετά την αγορά, το ακίνητα είναι αναμφισβήτητα και πάλι εκπληκτικό, χάρη στον Σταύρο Νιάρχο, που ξόδεψε εκατομμύρια σε ένα επίπονο έργο αποκατάστασης, με τη βοήθεια του αρχιτεκτονικού γραφείου Μarmol Rodziner.

Πηγή Ciao

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved