Κάρλος Μοράλες Junior: Ο «άγνωστος» εγγονός του τέως βασιλιάς Κωνσταντίνου
VIP Life

Κάρλος Μοράλες Junior: Ο «άγνωστος» εγγονός του τέως βασιλιάς Κωνσταντίνου

Μπορεί τα πέντε παιδιά του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ να είναι εκείνα που χαίρουν της δημοφιλίας παγκοσμίως μιας και είναι πολύ ενεργοί στα social media, όμως δεν είναι τα μοναδικά εγγόνια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου που έφυγε από τη ζωή στις 10 Ιανουαρίου. 

Η πρωτότοκη κόρη του, η Αλεξία, τού έχει χαρίσει άλλα τέσσερα εγγόνια, τα οποία έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον Ισπανό αρχιτέκτονα, Κάρλος Μοράλες.

Πρόκειται για την Αριέττα, την Άννα Μαρία, τον Κάρλος και την Αμέλια που ζουν μαζί με τους γονείς τους στα Κανάρια Νησιά.

Ο 18χρονος σήμερα Κάρλος ο οποίος φέρει το όνομα του πατέρα του και είναι ο μοναδικός γιος του ζευγαριού, τράβηξε τα βλέμματα και τα φωτογραφικά φλας στην κηδεία του παππού του πριν από μερικές μέρες.

Είχε ενεργό ρόλο καθώς μαζί με τους θείους του και τα ξαδέλφια του σήκωσαν το φέρετρο του παππού τους και ο ίδιος έδειχνε να είναι θλιμμένος από την απώλεια ενός τόσο αγαπημένου του προσώπου.

Ο Κάρλος είναι ένας φερέλπις νέος ο οποίος έχει μεγάλη αδυναμία στους γονείς του και την ιστιοπλοΐα. Είναι βαφτισιμιός του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ αλλά σε αντίθεση με τα ξαδέλφια του που είναι πιο εξωστρεφή και πολύ ενεργά στα social media, είναι πιο χαμηλών τόνων και δεν θέλει να προκαλεί πάνω του τα φωτογραφικά φλας.

Δείτε τον στην πρόσφατη επίσκεψή του στην Ελλάδα για την κηδεία του παππού του αλλά και παλιότερες φωτογραφίες του κατά τη διάρκεια διακοπών του στη χώρα μας, όταν ερχόταν για να δει τον παππού και τη γιαγιά:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved