Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ: Ξεφάντωσε σε συναυλία με τον μικρό της αδερφό, Οδυσσέα-Κίμωνα!
VIP Life

Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ: Ξεφάντωσε σε συναυλία με τον μικρό της αδερφό, Οδυσσέα-Κίμωνα!

Ποιος είπε ότι οι γαλαζοαίματοι δεν διασκεδάζουν σε συναυλίες και πάρτι όπως ο απλός κόσμος; Η Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ είναι το τρανό παράδειγμα πως είναι μία από εμάς!

Η ίδια είναι πάρα πολύ ενεργή στα social media και έχει πάρα πολλούς followers με τους οποίους μοιράζεται διάφορα στιγμιότυπα από τη ζωή και την καθημερινότητά της.

Η κόρη του Παύλου Γλύξμπουργκ και της Μαρί Σαντάλ, τρέφει ιδιαίτερη αδυναμία και στον 18χρονο αδερφό της, Οδυσσέα-Κίμωνα ο οποίος είναι το τέταρτο κατά σειρά παιδί της οικογένειας και δεν διστάζει να βγαίνει έξω και μαζί του!

Πρόσφατα λοιπόν, τα δύο αγαπημένα αδέρφια, βρέθηκαν σε μουσική συναυλία παρέα και ξεφάντωσαν με την ψυχή τους όπως είδαμε στα social.

olympia.png

Στιγμιότυπο από τη συναυλία.

Χόρεψαν, τραγούδησαν και πέρασαν φανταστικά παρέα ενώ μια φίλη της Μαρίας Ολυμπίας Γλύξμπουργκ απαθανάτισε τις συγκεκριμένες όμορφες στιγμές με τους ίδιους να κάνουν μετά repost!

Ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ κατάφεραν να δημιουργήσουν μια οικογένεια με γερά θεμέλια και τα παιδιά τους να είναι δεμένα και αγαπημένα, χωρίς τίποτα και κανείς να μπορεί να μπει ανάμεσά τους και να χαλάσει τη σχέση τους!

oympia2.png

Η Μαρία Ολυμπία με τον αδερφό της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved