Βασιλιάς Κάρολος: Το βαρετό Χριστουγεννιάτικο γεύμα που τρώει κάθε χρόνο
VIP Life

Βασιλιάς Κάρολος: Το βαρετό Χριστουγεννιάτικο γεύμα που τρώει κάθε χρόνο

Το «βαρετό» γεύμα που απολαμβάνει ο βασιλιάς Κάρολος και η οικογένεια τα Χριστούγεννα αποκάλυψε πρώην σεφ του παλατιού.

Ο Darren McGrady, σεφ από το Nottinghamshire της Αγγλίας είπε χαρακτηριστικά πως όταν πρόκειται για τα γεύματα των εορτών, συνήθως αυτά είναι τα ίδια, άρα και πολύ βαρετά.
«Ήταν το ίδιο γεύμα κάθε χρόνο. Είναι πραγματικά βαρετοί όταν πρόκειται για γιορτές. Δεν έκαναν κάποιο χοιρινό παρά μόνο παραδοσιακές γαλοπούλες» είπε στο περιοδικό OK.

1677778529203-753139034-karolos-(5).webp


«Μαγειρεύαμε τρεις γαλοπούλες για τη βασίλισσα και την οικογένειά της στη βασιλική τραπεζαρία, μία για τα παιδιά και μετά περισσότερες για το προσωπικό, για περίπου 100 άτομα, έτσι όλοι είχαν ένα γεύμα» πρόσθεσε.

Μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ σε ηλικία 96 ετών, στις 8 Σεπτεμβρίου 2022, ο σεφ αναμένει ότι ο βασιλιάς θα παραμείνει στο ίδιο γεύμα με το περσινό. Πιθανότατα, το κυρίως πιάτο του θα συνοδεύεται από πουρέ και ψητή πατάτα, γέμιση κρεμμυδιού, λαχανάκια Βρυξελλών, καρότα, ψητό παστινάκι και δύο σάλτσες είτε από κράνμπερι είτε από ψωμί.

1677778460919-591961700-karolos-(4).webp

Θα γιορτάσει τα γενέθλιά του αλλά χωρίς τον Χάρι

Ο Κάρολος και τα αγαπημένα του πρόσωπα – η βασίλισσα Καμίλα, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, η Κέιτ Μίντλετον και τα παιδιά τους, ο πρίγκιπας Τζορτζ, 10 ετών, η πριγκίπισσα Σάρλοτ, 8 ετών και ο πρίγκιπας Λούις, 5 ετών, θα έχουν και επιδόρπιο, πιθανότατα με πουτίγκα, την οποία φέρνει στην τραπεζαρία ο οικονόμος του Παλατιού – ζεστή και φλαμπέ.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved