Kate Middleton: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση για τον γιο της – Οι καβγάδες και η απόφαση
VIP Life

Kate Middleton: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση για τον γιο της – Οι καβγάδες και η απόφαση

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Kate Middleton για μια απόφαση που πάρθηκε για τον γιο της, Τζορτζ!

Ζήτημα της βασιλικής οικογένειας αποτελούσε η εκπαίδευση του πρωτότοκου γιου και τελικά ο κύβος ερρίφθη!

Όπως γράφουν τα Βρετανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, πάρθηκε η απόφαση από τον Πρίγκιπα, ο Τζορτζ να μπει εσώκλειστος στο Eton College όταν θα φτάσει στην ηλικία των 13 ετών.

kate.jpg

«Η Κέιτ διαφωνούσε για πολύ καιρό με τον σύζυγό της για το κολέγιο, παρόλο που είναι παράδοση. Η Κέιτ πιστεύει ότι το να τον στείλουν σε ένα τόσο αυστηρό ίδρυμα δεν συμβιβάζεται με τις προσπάθειές τους να εκσυγχρονίσουν τη μοναρχία. Επιπλέον, θα της λείψει απελπισμένα ο Τζορτζ. Εκείνη και ο Γουίλιαμ μάλωναν γι' αυτό για χρόνια, αλλά τελικά κέρδισε ο πρίγκιπας», ανέφερε στο In Touch Weekly βασιλικός εμπειρογνώμονας.

Η παράδοση της οικογένειας

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ξεκίνησε τις σπουδές του στο Eton το 1995, όταν ήταν 13 ετών, και αποφοίτησε το 2000 έχοντας αριστεύσει σε τρεις τομείς, γεωγραφία, ιστορία της τέχνης και βιολογία.

prigkipas-tzortz-(1).jpg

Συνέχισε τις σπουδές του στο πανεπιστήμιο του Σεντ Αντριους, πάνω στην ιστορία της τέχνης. Ο αδελφός του, δούκας του Σάσεξ, πήγε επίσης στο Eton, σημειώνοντας όμως μέτριες επιδόσεις σε τέχνη και γεωγραφία. Άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας που υπήρξαν μαθητές του συγκεκριμένου σχολείου είναι ο νέος δούκας του Εδιμβούργου -ο νεότερος αδελφός του βασιλιά Κάρολου, πρίγκιπας Έντουαρντ- και οι εγγονοί του πρίγκιπα Μάικλ του Κεντ και της πριγκίπισσας Μαργαρίτας, Άρθουρ και Σάμιουελ Τσάτο.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved