Κέιτ Μίντλετον: Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ στο πλευρό της - Ακύρωσε όλες τις υποχρεώσεις του για χάρη της
VIP Life

Κέιτ Μίντλετον: Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ στο πλευρό της - Ακύρωσε όλες τις υποχρεώσεις του για χάρη της

Ανησυχία προκάλεσε στη Μεγάλη Βρετανία η είδηση για το πρόβλημα υγείας της Κέιτ Μίντλετον και την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε σήμερα (17/1). 

Η αγωνία του απλού κόσμου εντάθηκε όταν έγινε γνωστό από την επίσημη ανακοίνωση του Παλατιού πως η πριγκίπισσα της Ουαλίας όχι μόνο θα παραμείνει στο νοσοκομείο δέκα με δεκατέσσερις μέρες αλλά και ότι θα επιστρέψει στην κοσμική και κοινωνική ζωή της μετά από δύο με τρεις μήνες.

Πάντως, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η Daily Mail η μελλοντική βασίλισσα δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα με καρκίνο, επισημαίνοντας πως δεν μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο του Λονδίνου όπου έγινε και η επέμβαση στην κοιλιακή χώρα.

Η βρετανική εφημερίδα Times πάντως, υποστηρίζει πως όλα πήγαν καλά με την επέμβαση και πως οι πρώτες ώρες της ανάρρωσής της βαίνουν επίσης καλώς.

Στήριγμα ο πρίγκιπας Ουίλιαμ

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας και διάδοχος του βρετανικού θρόνου από την πρώτη στιγμή βρίσκεται στο πλευρό της συζύγου του, έχοντας προηγουμένως φροντίσει να αναβάλει κάθε εμφάνισή του σε ό,τι αφορά τα επίσημα καθήκοντά του. Ειδικά για όσο διάστημα θα βρίσκεται η Κέιτ Μίντλετον στο νοσοκομείο, αλλά και τον πρώτο καιρό που θα βρίσκεται στα ανάκτορα του Γουίνδσορ όπου και θα συνεχίσει την περίοδο της ανάρρωσής της, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα, θα βρίσκεται στο πλευρό της, αναλαμβάνοντας συγχρόνως και κάθε τι που αφορά τα τρία παιδιά τους, τον πρίγκιπα Τζόρτζ, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Λουί.

Επίσης στο πλευρό της πριγκίπισσας της Ουαλίας βρίσκεται σύσσωμη η υπόλοιπη οικογένειά της, δηλαδή οι γονείς της, Κάρολ και Μάικλ Μίντλετον και τα αδέρφια της, Πίπα Μάθιους και Τζέιμς Μίντλετον.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved